پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵ 4 جماد أول 1448 Thursday, 15 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
آرتان پرس گزارش می دهد:

فشار محدودیت عرضه بر قیمت کویل نورد گرم صادراتی CIS

شناسه : 61610 19 بهمن 1400 - 15:00 منبع : متال بولتن
بر اساس داده‌ های بازار، قیمت کویل نورد گرم (HRC) صادراتی کشورهای مستقل مشترک المنافع (CIS) در طول هفته منتهی به دوشنبه 7 فوریه، به دلایلی مانند عرضه محدود و تقاضای خوب از سمت ترکیه افزایش یافت.
فشار محدودیت عرضه بر قیمت کویل نورد گرم صادراتی CIS
پ
پ

بر اساس داده‌ های بازار، قیمت کویل نورد گرم (HRC) صادراتی کشورهای مستقل مشترک المنافع (CIS) در طول هفته منتهی به دوشنبه 7 فوریه، به دلایلی مانند عرضه محدود کویل نورد گرم و تقاضای خوب از سمت ترکیه افزایش یافت.

* ارزیابی قیمت هفتگی Fastmarkets

به گزارش آرتان پرس، ارزیابی قیمت هفتگی Fastmarkets برای کویل نورد گرم فولادی صادراتی، مربوط به کشورهای حوزه CIS در روز دوشنبه 895 – 905 دلار در هر تن فوب دریای سیاه بود که از 805 – 815 دلار در هر تن هفته قبل 90 دلار افزایش یافت.

در همین حال، طبق گزارش‌ های دریافتی در اواخر هفته محموله ای 10000 تنی از کویل نورد گرم سبک از اوکراین به قیمت 930 دلار در هر تن cfr (معادل 895 دلار در هر تن فوب) به ترکیه فروخته شد. 

علاوه بر این، قیمت های پیشنهادی فروشندگان برای کویل نورد گرم از اوکراین بسته به وزن کویل 930 – 940 دلار به ازای هر تن cfr (معادل 895-905 دلار در هر تن فوب ) بود.

یکی از فعالان بازار در ترکیه، در این زمینه خاطر نشان کرد:

«در حال حاضر قیمت‌ های محلی در حال افزایش است و به دلیل افزایش قیمت انرژی، این روند ادامه دار خواهد بود. از اینرو، با این شرایط بازار ترجیح میدهد از پیشنهادات وارداتی بیشتر حمایت کند».

* دیدگاه‌ های مختلف در مورد افزایش قیمت ها

برخی فعالان بازار بر این باورند که، قیمت‌ ها به دلیل کمبود عرضه کویل نورد گرم افزایش می‌ یابد. همچنین طبق شواهد، روس‌ ها مدتی است که صادرات ندارند و طرفین عرضه در معاملات اوکراین و چین نیز هر از گاهی کاملاً از بازار کناره گیری می کنند. این امر موجب ایجاد یک خلاء در خاورمیانه و ترکیه گشته و باعث افزایش قیمت ها شده است.

در همین حال، یکی از منابع اظهار کرد که، پیشنهاداتی برای محصولات روسی به قیمت 940 دلار در هر تن cfr در ترکیه وجود دارد، اگرچه این موضوع در زمان انتشار به طور گسترده تایید نشد.

در همین راستا، تامین کنندگان روسی نیز موادی به بازار عرضه نمی دهند و ترجیح می دهند برای فروش درخواست مناقصه نمایند.

به گزارش آرتان پرس، در روز دوشنبه، ارزیابی قیمت هفتگی Fastmarkets برای کویل نورد سرد فولادی صادراتی کشور های حوزه CIS حدود 970 – 990 دلار در هر تن فوب دریای سیاه بود، این قیمت معادل قیمت کویل نورد گرم (880 – 900 دلار در هر تن) در هفته قبل ارزیابی شده است.

قیمت ورق آهن ضخیم بار صادراتی با ضخامت 8 تا 50 میلی‌ متر کشور های حوزه CIS نیز حدود 880 تا 890 دلار در هر تن فوب دریای سیاه تخمین زده شد که از 815 تا 825 دلار در هر تن هفته گذشته (بر اساس برآوردهای منابع از سطح بازار) افزایش یافت.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581