منابع بازار به Fastmarkets گفتند که قیمتهای پیشنهادی صادرات ورق سنگین فولادی چین در هفته منتهی به سهشنبه ۸ فوریه افزایش یافت و کارخانهها پیشنهادات خود را در بحبوحه کاهش تولید و افزایش قیمتهای آتی کویل نورد گرم افزایش دادند.
* ارزیابی قیمت هفتگی Fastmarkets
ارزیابی قیمت هفتگی Fastmarkets، در روز سه شنبه برای قیمت ورق آهن ضخیم صادراتی همراه با حمل و نقل مارس / آوریل، بندر اصلی فوب چین، ۸۲۵ – ۸۴۰ دلار در هر تن بود که نسبت به ۲۵ ژانویه که ۷۸۰ – ۸۱۵ دلار در هر تن بود، ۲۵ – ۴۵ دلار در هر تن افزایش یافت.
منابع بازار روز سه شنبه گفتند که هیچ معامله ای پس از پایان تعطیلات سال نوی قمری (۶ فوریه) در هفته منتهی به سه شنبه در چین گزارش نشده است.
یک منبع تجاری در شانگهای گفت که Yingkou Medium Plate پیشنهادی به مبلغ ۸۴۰ دلار به ازای هر تن فوب برای حمل و نقل در آوریل منتشر کرد. وی افزود که قیمت پیشنهادی کارخانه به دنبال افزایش معاملات آتی کویل نورد گرم افزایش یافته است.
به گفته یک منبع در کارخانه، جیانگ سو شاگانگ پیشنهاد ۸۶۵ دلاری به ازای هر تن فوب برای حمل و نقل در ماه مارس را در روز دوشنبه منتشر کرد.
یک منبع تجاری در شانگهای گفت کارخانه های فولاد معمولاً پس از سال نوی قمری تصمیم می گیرند قیمت های پیشنهادی خود را افزایش دهند، در حالی که محدودیت های تولید در شمال چین و افزایش قیمت مواد خام فولادسازی نیز کارخانه ها را بر آن داشت تا پیشنهادات خود را افزایش دهند.
یک منبع معتبر روز سه شنبه گفت که Hebei Puyang Iron & Steel هیچ پیشنهادی برای صادرات ورق صادر نکرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه