بر اساس داده های موجود، قیمت های داخلی کویل نورد گرم (HRC) چین در روز چهارشنبه (۲۳ فوریه) به دنبال رشد قیمت های کلی در معاملات آتی آهن افزایش یافت.
* اخبار بازار داخلی
به گزارش آرتان پرس، در شرق چین (شانگهای)، قیمت کویل نورد گرم (HRC) چین ۴۹۶۰ – ۴۹۸۰ یوان (۷۸۵ – ۷۸۸ دلار) ارزیابی شد که ۱۰ یوان در هر تن افزایش یافته است.
در همین حال، پرمعامله ترین قرارداد مربوط به ماه می کویل نورد گرم چین در بورس آتی شانگهای پس از کاهش روز قبل (در روز چهارشنبه) افزایش یافت.
یکی از تاجران مستقر در تیانجین معتقد است که این رشد قیمت احتمالاً ناشی از افزایش ارزش مواد خام است.
در بورس کالای دالیان نیز پرمعامله ترین قراردادهای مربوط به ماه می برای کک و زغال سنگ کک اندکی قبل از بسته شدن معاملات در روز چهارشنبه به ترتیب به ۳۴۵۴ یوان و ۲۶۹۳ یوان به ازای هر تن رسید، که هر دو بالاترین سطح خود را از ۲۷ اکتبر ثبت کردند.
پرمعامله ترین قرارداد سنگ آهن مربوط به ماه می در بورس کالای دالیان، پس از رسیدن به بالاترین سطح روزانه ۷۱۶.۵ یوان در هر تن، با تضعیف جو بازار توسط آخرین تلاش های مقامات مرکزی برای تثبیت قیمت سنگ آهن، مقداری از سود خود را از دست داد.
بر اساس بیانیه ای که کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی، بعدازظهر پنجشنبه در حساب وی چت خود منتشر کرد، کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی (NDRC) و اداره دولتی تنظیم بازار (SAMR) به طور مشترک جلسه ای را برای جلوگیری از “احتکار بیش از حد” سنگ آهن برگزار کردند.
در این نشست، مسئولان به همراه انجمن های بندری و شرکت های بندری در مورد چگونگی کوتاه تر کردن دوره ذخیره سازی رایگان سنگ آهن و افزایش هزینه های ذخایر بندری بحث و تبادل نظر کردند. آنها همچنین از شرکت های بندری درخواست نموده اند تا از بازرگانان سنگ آهن بخواهند در اسرع وقت سطح ذخایر این محصول را به سطوح معقول کاهش دهند.
* ارزیابی بازار کویل نورد گرم صادراتی
شاخص Fastmarkets برای کویل نورد گرم فولادی صادراتی، بندر اصلی فوب چین ۸۱۶.۶۷ دلار در هر تن، (بدون تغییر) ارزیابی شد.
همچنین، در روز چهارشنبه کارخانه های بزرگ چینی قیمت های پیشنهادی خود را برای کویل نورد گرم S400 در ۸۱۵ – ۸۳۰ دلار در هر تن فوب چین حفظ کردند، اما پس از کاهش ۵۱۶۶ یوانی قیمت های آتی کویل نورد گرم شانگهای در طی سه ماه اخیر، ارزش معاملات شبانه ۱۰ فوریه رشد چندانی نکرد و ضعیف باقی ماند.
فعالان بازار ضعیف بودن تجارت در زمینه صادرات را به پایان تکمیل مجدد سهام پس از تعطیلات سال نوی قمری نسبت دادند و نشان دادند که قیمت های منطقی و قابل اجرا برای معاملات، اکنون ۸۱۵ دلار در هر تن فوب چین است.
* شنیده های بازار / بورس آتی شانگهای
به نقل از متال بولتن، در حالی که محدودیت های تولید پس از پایان بازی های المپیک زمستانی پکن کاهش مییابد هنوز میزان تقاضای واقعی برای محصولات فولادی رشد چندانی ندارد و روند بهبود تقاضا بسیار کندتر از حد انتظار است.
یکی از تحلیلگران صنعت مستقر در شانگهای معتقد است که این امر سرمایه گذاران را قبل از انتشار داده های موجودی و خروجی در حالت انتظار نگه داشته و قیمت مواد خام همچنان در نوسان است.
پرمعامله ترین قرارداد مربوط به ماه می کویل نورد گرم با قیمت ۴۹۱۷ یوان در هر تن در روز چهارشنبه بسته شد که نسبت به روز سه شنبه ۶۷ یوان در هر تن افزایش داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه