شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    دی ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « آذر   بهمن »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    کاهش قیمت های صادرات کلاف چینی بیشتر از ضررهای داخلی

    شناسه : 6360 21 دی 1396 - 14:05

    قیمت های صادرات کلاف چینی در طول هفته گذشته در بحبوحه ضررهای شارپ در بازار داخلی کشور چین بیشتر ارام شده است.

    پ
    پ

    ارزیابی متال بولتن از قیمت ها برای نقل و انتقال دریایی ماه فوریه مفتول سیمی کروم دار ۵۶۰-۵۷۵ دلار در هر تن فوب برای سه شنبه هفته گذشته ۹ ژانویه بود، با کاهش ۸ دلار در هر تن از ۵۶۸-۵۷۵ دلار در هر تن هفته اول کاهش داشته است.
    نیاز هفته در بازار مفتول سیمی داخلی چین قیمت ها را در ترند پایین نسبت به چند هفته گذشته نگه داشته است. این به نوبه خود بر قیمت صادرات محصولات تاثیر می گذارد.
    در شرق چین، قیمت مفتول سیمی ۳.۹۸۰-۴.۰۰۰ یوان (۶۱۰-۶۱۳ دلار) در هر تن در روز سه شنبه بود که ۳۰۰ یوان درهر تن از هفته اول کاهش داشته است.
    یکی از کارخانه های فولاد مفتول سیمیبه قیمت ۵۷۰-۵۷۵ دلار درهر تن فوب در سراسر هفته گذشته در مقایسه با ۵۸۰ دلار درهر تن در هفته گذشته پیشنهاد داد. بازرگانی در شرق چین بیان کرد: ” هیچ قراردادی در این قیمت ها شنیده نشده زیرا خریداران انتظار دارند کارخانه ها پیشنهاد های دیگرشان را با قیمت پایین تر اعلام کنند.” همچنین بازرگان اعلام کرد که تنها یک معامله بوده که ۵۶۰ دلار در هر تن فوت در اواسط هفته گذشته معامله شد.
    برخی بازرگانان فروش کوتاه مدت را با کالاهای تقریبا در حدود ۵۵۰ دلار در هر تن فوب ارائه کرده اند.
    خریداران با قیمت ۴۵۰ دلار در هر تن فوب و قیمت پایین تر خریداری کردند.
    بازرگان دیگر در شرق چین می گوید: قیمت ۵۵۰-۵۴۰ دلار در هر تن فوب دیوانه کننده است. من پیش بینی نمیکنم که قیمت ها از این سطح قیمت در مدت کوتاهی کاهش یابند.”
    او قصد دارد معامله را برای چند روز به حالت تعلیق در اورد تا تحولات بازار داخلی را قبل از انجام حرکت بعدی خود مشاهده کند.
    منبع: متال بولتن

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.