بر اساس اطلاعات موجود، در هفته منتهی به چهارشنبه (23 مارس) با برگزاری جشن سال نو در ایران، فعالیت بازرگانی در بازار صادراتی محصولات فولادی نیمه تمام به ویژه بازار صادرات بیلت و اسلب فولادی ایران کاهش یافت.
* ارزیابی بازار محصولات فولادی نیمه تمام ایران
به گزارش آرتان پرس و به نقل از متال بولتن، تعطیلات نوروز که از 21 مارس آغاز شده تا 24 مارس ادامه خواهد داشت. در نتیجه، به علت تعطیلات نوروزی تا کنون خبری از فروش تازه ای از محصولات فولادی نیمه تمام کارخانه های محلی به معامله گران شنیده نشده است.
همچنین، بر اساس ارزیابی صورت گرفته (در 23 مارس) قیمت اسلب فولادی صادراتی بنادر فوب ایران بدون تغییر در هفته با قیمت 700 دلار در هر تن باقی ماند، در حالی که در همان روز ارزش بیلت فولادی صادراتی بنادر فوب ایران حدود 692 تا 700 دلار در هر تن تخمین زده شد که در طول هفته ثابت بود.
به نقل از متال بولتن، منابع آگاه معتقدند ارزیابی ها مطابق با آخرین قیمت های فروش به دست آمده در دور قبلی می باشد. در همین حال، شنیده شد که تجار بیلت با مبداء ایران را به ترکیه و آسیا به قیمت 780 دلار در هر تن cfr عرضه کرده اند.
علاوه بر این بر اساس شنیده ها قبل از تعطیلات چندین محموله به اندونزی و تایلند به قیمت 770 دلار در هر تن cfr فروخته شده است.
در همین حال محموله ای شامل اسلب ایرانی از طریق بازرگانان به آسیای جنوب شرقی به قیمت 800 دلار در هر تن cfr فروخته شد که باید ذکر کرد، هزینه جاری حمل و نقل از بنادر جنوبی ایران به آسیا 65 تا 70 دلار در هر تن برآورد شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه