شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    فروردین ۱۴۰۰
    ش ی د س چ پ ج
    « اسفند   اردیبهشت »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    به دنبال افزایش قیمت معاملات آتی؛

    قیمت کویل نورد سرد و گالوانیزه گرم چین افزایش یافت

    شناسه : 63814 10 فروردین 1401 - 16:00 منبع : متال بولتن
    قیمت‌ کویل نورد سرد و گالوانیزه گرم صادراتی در هفته منتهی به سه‌ شنبه (29 مارس) افزایش یافت، چراکه قیمت‌ های معاملات آتی فولاد به دلیل انتظار افزایش تقاضا پس از پایان آخرین موج کووید - 19 تقویت شد.
    قیمت کویل نورد سرد و گالوانیزه گرم چین افزایش یافت
    پ
    پ

    قیمت‌ کویل نورد سرد و گالوانیزه گرم صادراتی در هفته منتهی به سه‌ شنبه (۲۹ مارس) افزایش یافت، چراکه قیمت‌ های معاملات آتی فولاد به دلیل انتظار افزایش تقاضا پس از پایان آخرین موج کووید – ۱۹ تقویت شد.

    * ارزیابی برخی قراردادهای کویل نورد سرد و گالوانیزه گرم چین

    به گزارش آرتان پرس، پرمعامله ترین قرارداد کویل نورد گرم، کویل نورد سرد (CRC) و انواع گالوانیزه گرم (HDG) در بورس آتی شانگهای، در ۲۸ مارس برای تحویل در ماه می، به ۵۳۳۵ یوان (۸۳۵ دلار) در هر تن رسید که بالاترین میزان از ۸ مارس است.

    همچنین، ارزش این قرارداد در هفته منتهی به ۲۵ مارس ۱۵۳ یوان در هر تن افزایش یافته بود و این افزایش ها موجب سودهای کلی در معاملات آتی آهنی بود زیرا معاملات نامبرده در هفته قبل کاهش ۸ یوانی در هر تن را تجربه نمود.

    یکی از تاجران مستقر در چین روز سه‌ شنبه خاطر نشان کرد:

    «قیمت‌ های مواد خام با انتظارات قوی مبنی بر افزایش تقاضا در کارخانه‌ ها، پس از پایان موج شیوع کووید – ۱۹، تقویت شده و این امر همچنین به افزایش قیمت فولاد نهایی کمک کرده است. اما [پایداری افزایش قیمت] در نهایت به قدرت تقاضا برای فولاد نهایی بستگی دارد و اعتماد به تقاضا برای فولاد داخلی در بحبوحه تشدید مجدد کووید – ۱۹ در کشور ضعیف شده است».

    * واکنش ها نسبت به شیوع کووید – ۱۹ و اثر آن بر بازار فولاد

    طبق گزارش کمیسیون ملی بهداشت چین، روز دوشنبه ۱۲۲۸ مورد کووید – ۱۹ محلی منتقل شده و ۵۶۵۸ مورد محلی بدون علامت گزارش شده است، شانگهای نیز صبح دوشنبه وارد یک قرنطینه دو مرحله ای شد که انتظار می رود در ۵ آوریل برداشته شود.

    در همین حال، صادرکنندگان نسبت به میزان تقاضا برای محصولات فولادی در خارج از کشور خوشبین بودند و یک تحلیلگر صنعت مستقر در شرق چین روز دوشنبه خاطر نشان کرد:

    «ادامه عملکرد قوی در صادرات قرار است ضعف تقاضای داخلی را جبران کرده و از قیمت‌ های فولاد چین حمایت نماید».

    * ارزیابی قیمت هفتگی کویل نورد سرد

    ارزیابی قیمت هفتگی کویل نورد سرد فولادی صادراتی بندر اصلی فوب چین، در روز سه شنبه ۹۵۰ – ۹۵۵ دلار در هر تن بود که نسبت به ۹۲۵ – ۹۴۵ دلار در هر تن در هفته قبل، ۱۰ – ۲۵ دلار در هر تن افزایش یافت.

    در همین حال، یکی از تاجران در شرق چین معاملات کویل نورد سرد را با قیمت ۹۵۰ دلار در هر تن فوب در هفته منتهی به سه شنبه تضمین کرد و آمریکای جنوبی همچنان مقصد اصلی این معاملات است.

    علاوه بر این، دو کارخانه بزرگ در شمال چین در همان هفته کویل نورد سرد را به قیمت ۹۵۰ – ۹۵۵ دلار در هر تن فروختند و یک کارخانه در شمال شرق این کشور قیمت پیشنهادی خود برای کویل نورد سرد را در روز سه شنبه ۹۹۰ دلار در هر تن فوب تعیین کرد که در مقایسه با ۹۶۰ دلار در هر تن در هفته گذشته ۳۰ دلار در هر تن افزایش یافت.

    قیمت پیشنهادی برای کویل نورد سرد از کارخانه های کوچکتر چینی نیز در روز سه شنبه حدود ۹۵۰ دلار در هر تن فوب شنیده شد اما ارزیابی قیمت هفتگی کویل نورد سرد فولادی داخلی تحویل چین شرقی در ۲۵ مارس حدود ۵۵۵۰ تا ۵۶۰۰ یوان در هر تن بود که از ۵۵۰۰ تا ۵۵۵۰ یوان در هر تن در هفته قبل ۵۰ یوان افزایش داشت.

    * ارزیابی قیمت هفتگی گالوانیزه گرم فولادی

    ارزیابی قیمت هفتگی گالوانیزه گرم فولادی صادراتی با ضخامت ۱ میلی‌ متر فوب چین حدود ۹۷۵ تا ۹۹۵ دلار در هر تن در روز سه‌ شنبه تخمین زده شد که نسبت به ۹۶۵ تا ۹۸۵ دلار در هر تن در هفته گذشته، با ۱۰ دلار افزایش همراه بود.

    باید ذکر کرد، ارزیابی صورت گرفته توسط Fastmarkets، برای گالوانیزه گرم با پوشش روی zero-spangle ۱۲۰ گرم در متر می باشد و در همین راستا کارخانه های مستقر در شمال چین گالوانیزه گرم Z120 را به قیمت ۹۷۵ – ۹۹۵ دلار در هر تن فوب در هفته گذشته فروختند.

    در همان دوره، تاجری مستقر در شرق چین معاملاتی را برای مواد Z140 به قیمت ۱۰۱۰ دلار در هر تن فوب به خاورمیانه منعقد کرد، البته شکاف قیمت بین گالوانیزه گرم Z120 و Z140 بین ۱۰ – ۱۵ دلار در هر تن تخمین زده شد.

    کارخانه دیگری در شمال شرق چین در روز سه‌ شنبه گالوانیزه گرم Z140 را با قیمت ۱۰۵۰ دلار در هر تن فوب برای محموله‌ های معمولی و با قیمت ۱۱۵۰ دلار در هر تن فوب برای محموله‌ های zero-spangle عرضه کرد.

    به گزارش آرتان پرس، پیشنهادات برای گالوانیزه گرم Z40 از کارخانه های کوچکتر در روز سه شنبه با قیمت ۹۵۰ دلار در هر تن فوب شنیده شد.

    ارزیابی قیمت هفتگی کویل گالوانیزه گرم فولادی داخلی مربوط به هفته قبل چین شرقی با روکش روی صفر،در روز جمعه ۵۹۰۰ تا ۵۹۸۰ یوان در هر تن بود که ۷۰ تا ۱۲۰ یوان در هر تن نسبت به قیمت ۵۸۳۰ تا ۵۸۶۰ یوان در هر تن یک هفته قبل افزایش یافت.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.