ارزیابی ماهانه قیمت متال بولتن برای قراضه داخلی گرید ای ۳ در ایتالیا به ارزش ۲۹۰ الی ۳۱۰ یورو ( ۳۴۸ الی ۳۷۲ دلار ) برای هر تن تحویل داده شده در ماه ژانویه ، بیش از ۲۷۵ الی ۲۹۵ یورو برای هر تن تحویل داده شده، بود.
و ارزیابی ماهانه قیمت متال بولتن برای قراضه گرید ای ۸ ایتالیایی در ماه ژانویه به ارزش ۳۱۵ الی ۳۲۵ یورو برای هر تن تحویل داده شده ، در مقایسه با ۳۰۰ الی ۳۱۵ یورو برای هر تن تحویل داده شده در ماه دسامبر بود.
افزایش قیمت عمدتا ناشی از گرایش مثبت در بازار قراضه جهانی بوده، با شاخص روزانه متال بولتن برای قراضه فولادی اچ ام ای یک و دو (۸۰:۲۰) منطقه شمال اروپا صادر شده به ترکیه افزایشی به میزان ۶.۰۱ درصد از اواسط ماه دسامبر به قیمت ۳۶۶.۹۹ دلار برای هر تن سی اف ار پورت های ترکیه در ۱۲ ماه ژانویه داشته است.
افزایش قیمت در ایتالیا توسط نیاز کالا از کارخانه ها تامین شده است.
بازرگانی ایتالیایی بیان کرد که آن ترکیبی از افزایش قیمت در بازار جهانی و حقیقت اینکه کارخانه های ایتالیا در جستجوی مواد برای قرار دادن در انبارهایشان هستند، است.
کارخانه های مصرف کننده قراضه اغلب ترجیح به افزایش سطح انبارهایشان در انتهای سال دارند تا فیداستوک موجود برای در طول عملیات فولادسازی و فورا پس از فصل تعطیلات دارند.
ارزیابی هفتگی قیمت داخلی متال بولتن برای ربر جنوب اروپا شکوفایی به ارزش ۵۲۰ الی ۵۳۰ یورو برای هر تن تحویل داده شده در ۱۰ ماه ژانویه ، افزایش از ۵۰۵ الی ۵۳۰ یورو برای هر تن در ۳ ژانویه بود.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.









ثبت دیدگاه