یکشنبه, ۱۹ بهمن , ۱۴۰۴ 21 شعبان 1447 Sunday, 8 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اردیبهشت ۱۴۰۱
    ش ی د س چ پ ج
    « فروردین   خرداد »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    کاهش قیمت ورق فولادی صادراتی چین

    شناسه : 65149 08 اردیبهشت 1401 - 13:00 منبع : متال بولتن
    با توجه به تضعیف بازار داخلی کویل نورد گرم فولادی چین در هفته گذشته، قیمت ورق فولادی صادراتی چین کاهش یافت.
    کاهش قیمت ورق فولادی صادراتی چین
    پ
    پ

    با توجه به تضعیف بازار داخلی کویل نورد گرم فولادی چین در هفته گذشته، قیمت ورق فولادی صادراتی چین کاهش یافت.

    * بازار ورق فولادی صادراتی چین

    به گزارش آرتان پرس و به نقل از متال بولتن، قیمت ورق فولادی صادراتی ضخیم بار چین در هفته منتهی به روز سه شنبه (۲۶ آوریل) کاهش یافت. منابع خبری اعلام کردند علت کاهش قیمت این محصول، تضعیف بازار داخلی کویل نورد گرم فولادی چین در هفته گذشته بوده است.

    ارزیابی هفتگی فست مارکت نشان داد قیمت ورق ضخیم بار فولادی صادراتی مربوط به ماه ژوئن در روز سه شنبه (۲۶ آوریل) در محدوده ۸۶۰ تا ۸۷۵ دلار در هر تن فوب چین بود. این در حالی است که قیمت این محصول نسبت به هفته گذشته که در محدوده ۸۶۰ تا ۹۳۶ دلار در هر تن بود حدود ۶۱ دلار در هر تن کاهش یافته است.

    یک منبع تجاری مستقر در استان ژجیانگ اظهار کرد:

    شرکت فولادی Yingkou Medium Plate پیشنهادی به مبلغ ۸۶۵ دلار به ازای هر تن فوب برای ورق فولادی صادراتی حمل شده در ماه ژوئن صادر کرد.

    این منبع در ادامه تصریح کرد:

    شرکت آهن و فولاد Hebei Puyang هیچ پیشنهاد صادراتی برای ورق فولادی صادراتی چین صادر نکرد.

    یک منبع تجاری مستقر در پکن در مورد پیشنهادات صادراتی کارخانه ها گفت:

    پیشنهادات صادراتی کارخانه ها برای ورق فولادی صادراتی چین در روز سه شنبه (۲۶ آوریل) حدود ۸۶۰ دلار در هر تن فوب می باشد. این در حالی است که محدوده قیمت ۸۶۰ تا ۸۷۵ دلار به ازای هر تن فوب یک محدوده قابل معامله برای این محصول در هفته گذشته بوده است.

    یک منبع تجاری مستقر در شانگهای گفت:

    پیشنهادات صادراتی کارخانه ها برای ورق فولادی صادراتی چین در هفته گذشته در پی کاهش قیمت های داخلی کویل نورد گرم فولادی کاهش یافته است.

    یک منبع تجاری دیگر مستقر در شانگهای اظهار کرد:

    فعالیت تجاری کارخانجات برای صادرات ورق فولادی صادراتی چین در هفته گذشته “بسیار خوب” بوده است، اگرچه خود من هیچ معامله ای را به پایان نرسانده ام.

    به نقل از یک منبع مستقر در کارخانه جیانگ سو شاگانگ پیشنهادی به مبلغ ۸۸۵ دلار به ازای هر تن فوب برای محموله های ورق فولادی صادراتی چین که در ماه ژوئن حمل و نقل می شود، صادر کرد.

    فعالان بازار اعلام کردند در روز سه شنبه (۲۶ آوریل) شرکت آهن و فولاد شاندونگ هیچ پیشنهادی در این هفته برای ورق فولادی صادراتی چین ارائه نکرده است.

    * بازار ورق فولادی داخلی چین  

    با توجه ارزیابی هفتگی فست مارکت‌ شاخص ورق فولادی داخلی در شرق چین در روز جمعه (۲۲ آوریل) در محدوده ۵۲۰۰ یوان (۸۰۱ دلار) در هر تن قیمت گذاری شد. این در حالی است که بررسی ها نشان داد قیمت این محصول نسبت به هفته قبل که در محدوده ۵۲۵۰ تا ۵۳۰۰ یوان در هر تن بود حدود ۵۰ یوان در هر تن کاهش داشته است.

    * میانگین قیمت ورق فولادی در ماه های گذشته

    به گزارش آرتان پرس، میانگین قیمت ورق فولادی صادراتی چین در ماه ژانویه ۷۷۷.۵، در ماه فوریه برابر ۷۹۵.۲ و در ماه مارس برابر ۸۲۰ دلار در هر تن فوب دریای سیاه بود که در روز سه شنبه (۲۶ آوریل)  به ۸۶۷ دلار در هر تن فوب چین رسید. 

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.