دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران ضمن بی منطق دانستن وضع عوارض بر صادرات فولاد گفت: وضع این عوارض درحالی است که کشور به ارز حاصل از صادرات، نیاز دارد.
* وضع عوارض صادرات فولاد، به شدت نابخردانه است
به گزارش آرتان پرس، سید رسول خلیفه سلطانی در خصوص وضع عوارض بر صادرات فولاد تصریح کرد: موضوع اجرای سیاست وضع عوارض را نباید به صورت مطلق رد کرد، اما بنابر مقتضیات زمان و شرایطی که ایجاب می کند، می تو اند عملیاتی شود.
وی در ادامه گفت:
امروز تولید فولاد کشور به میزان دو برابر نیاز عرضه می شود و نگرانی نداریم، بازار داخلی تامین است و طرح مسکن ملی هم مشکلی نخواهد داشت.
بنابر آمارهای منتشر شده سال گذشته تولید فولاد به رقم ۲۷ میلیون و ۹۰۱ هزارتن رسید و مصرف ظاهری فولاد میانی هم در مقایسه با سال ۹۹ کاهش ۱۶ درصدی و در ارتباط با مقاطع فولادی ۱۰ درصد افت را ثبت کرد.
خلیفه سلطانی خاطرنشان ساخت:
قیمت فولاد در سطح کشور ۱۰ تا ۲۰ درصد کمتر از قیمت جهانی عرضه می شود و وقتی یک تصمیمی می خواهیم برای تولید و صادرات به مورد اجرا بگذاریم، باید مبتنی بر بررسی های کارشناسی و داده های مقایسه ای باشد، به شیوه ای عمل نکنیم که تولید زمین گیر شود.
وی ادامه داد:
واقعیت اینکه پتروشیمی و فولاد ارز مورد نیاز کشور را تامین کرده اند و تصمیم برای وضع عوارض در ارتباط با صادرات فولاد، به شدت نابخردانه است.
دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران اضافه کرد:
پیرامون ورق تخت فولادی نیازی به طرح موضوع نیست، زیرا تولیدکنندگان این بخش تحت نظر دولت فعالیت می کنند و لازم نیست موضوع عوارض مطرح شود.
* کاهش مصرف انرژی و افت تولید
خلیفه سلطانی پیرامون افت تولید فولادسازان در سال ۱۴۰۰ گفت:
برابر آمارهای منتشر شده سال گذشته تولید فولاد به رقم ۲۷ میلیون و ۹۰۱ هزار تن رسید که نسبت به سال ۱۳۹۹ کاهش هشت درصدی را ثبت کرد.
وی افزود:
براساس آمار عملکرد پارسال تولید فولاد افت دو میلیون و ۳۵۰ هزارتنی داشت که علت آن قطعی برق و گاز بود.
آخرین روزهای اسفند ماه ۱۴۰۰ ستاد تنظیم بازار وضع عوارض بر صادرات صنایع فلزی و معدنی را تصویب کرد و وزارت صمت هم در ۲۰ فروردین امسال بخشنامه ابلاغیه مصوبه مربوطه را برای اجرا صادر کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه