ارزیابی قیمت هفتگی متال بولتن برای واردات کویل نورد گرم شده (HRC) در منطقه به قیمت 615 الی 610 دلار برای هر تن سی اف ار در روز جمعه مصادف 19 ژانویه کاهش یافت، کاهشی از مبلغ 615 دلار الی 620 دلار برای هر تن سی اف ار.
در این میان، ارزیابی قیمت کویل نورد شرد شده (CRC)، به قیمت 650 ایل 660 دلار برای هر تن سی اف ار، کاهشی از 655 الی 665 دلار برای عر تن سی اف ار هفته اولیه بود.
در مقایسه مشابه، ارزیابی هفتگی قیمت متال بولتن برای کویل گالوانیزه غوطه وری گرم (HDG) کاهش ظریفی به قیمت 715 الی 720 دلار برای هر تن سی اف ار از 715 الی 725 دلار برای هر تن سی اف ار داشته است.
هرچند، اکثر جابه جایی های گزارش شده این هفته درکشورهای امریکا جنوبی در رابطه با CRC و HDG بود.
مطابق گفته یکی ز بازرگانان محلی در چیلی، معامله ای شامل CRC اصل چین به ارزش 650 دلار برای هر تن سی اف ار، با پیشنهاد جدید از صادرکننده ها در قیمت 655 الی 660 دلار برای هر تن سی اف ار بسته شد. اما مزایده ها برای CRC در چیلی به قیمت 645 الی 650 دلار برای هر تن سی اف ار بود. بازگانی بیان کرد: ما درحال مشاهده کاهش علاقه خرید در امریکا جنوبی هستیم زیرا خریداران در انتظار کاهش قیمت ها معامله ها را از بین میبرند. همچنین وی افزود کارخانه های چینی محرک به نگه داشتن قیمت ها در سطح بالا هستند.
در برزیل، پیشنهاد ها برای CRC چینی به ارزش 660 الی 665 دلار برای هر تن سی اف ار بود. در این میان اعضای بازار بیان کردند که پیشنهادات از سوی چین برای HDG در چیل به ارزش 720 الی 725 دلار برای هر تن گزارش شده است، هر چند مشتری های محلی تمایلی به پرداخت بیشتر از 710 الی 715 دلار برای هر تن سی اف ار برای یمواد را ندارد.
در بازار برزیل، HDG چینی در پیشنهادی به قیمت 715 الی 720 دلار برای هر تن سی اف ار بود اما هیچ مبادله ای تایید نشده بود. یکی از بازرگانان برزیلی بیان کرد که رزرو در برزیل انجام می شود اما معاملات نهایی واردات هستن که هنوز ثبت نشده اند.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه