طبق یکی از وکلای تجارت، رسیدگی تجارت در صورتی که اتحادیه اروپا تصمیم به داشتن یک داشته باشد، احتمالا طی دو یا سه هفته اینده آغاز شود. یوروفر اظهار نظر در مورد موضوع را نپذیرفت. طبق داده های یوروفر، واردات میلگرد از روسیه به اتحادیه اروچا با 28.57 درصد سالانه افزایش یافته و به 315000 تن در فاصله زمانی ژانویه تا نوامبر سال 2017 رسیده است.
این به دنبال جهش عظیم واردات در سال 2016 افزایش به 276000 تن از 44000 تن در سال 2015 بود. یک بازرگان لهستانی بیان کرد: من شنیده ام که یوروفر در حال جمع اوری شوهاد دامپینگ میلگرد از روسیه است. در این میان، ترکیه بزرگترین تامین کننده خارجی میلگرد به اروپا باقی می ماند.
مطابق داده های منتشر شده توسط یوروفر، واردات میلگرد از ترکیه نیز با 34.23 افزایش درصد سال به سال به 400000 تن در 11 ماه اول سال 2017 رسید. و در سال 2016 واردات از برخی کشورها با جهش 115.97 درصد سال به سال به 311000 تن رسید.
طبق منابع بازار، بر خلاف افزایش واردات از ترکیه بعید است که این کشور در این موضوع دخالت کند. بازرگان تجارت بیان کرد: تا انجا که می دانیم فولاد سازان اروپایی واردات میلگرد ترکیه را در این نزاع هدف قرار نمی دهند.
کمیسیون EC وظایف ضد دامپینگ قطعی 10.60 درصد در مورد میلگرد وارد شده از بلاروس برای بازه پنج ساله از ماه ژوئن سال گذشته تنظیم کرد.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.









ثبت دیدگاه