متال بولتن شنیده است که تولید کنندگان فولاد در هند احتمالا قیمت داخلی خود را برای کویل نورد گرم (HRC) برای فروش فوریه با حداقل ۱۰۰۰ روپیه (۱۶ دلار) در هر تن افزایش خواهند داد. مقامات دو کارخانه تولید کننده HRC در این کشور تایید کرده اند که محدوده کافی برای افزایش قیمت ها در ماه فوریه حداقل ۱۰۰۰ روپیه در هر تن می باشد.
قیمت داخلی HRC در هند در روز جمعه ۲۶ ژانویه ۴۱۷۵۰ تا ۴۲۲۵۰ روپیه (۶۵۷ تا ۶۶۵ دلار) در هر تن از کارهای پیشین، بدون تغییر نسبت به دو هفته گذشته، ارزیابی شد. کارخانجات هند، قیمت های داخلی HRC خود را با حداقل ۲۰۰۰ روپیه در هر تن برای فروش ژانویه افزایش دادند. به گفته یک مقام ارشد و یک تولید کننده HRC هند؛ قیمت HRC در بازار لحظه ای در حال حاضر ۴۳۲۵۰ روپیه در هر تن ( بدون مالیات) است و ما سعی در هماهنگ کردن افزایش قیمت HRC در ماه فوریه با قیمت بازار لحظه ای می باشیم. به گفته این مقام رسمی، قیمت HRC در طول هفته گذشته به دلیل محدودیت عرضه این مواد در بازار داخلی افزایش یافته است.
هیچ ذخیره ای برای HRC وارداتی در بازار داخلی وجود ندارد و کارخانجات کنترل کاملی در بازار دارند. آنها حتی تناژ کافی HRC را به بازار عرضه نمی کنند، به طوری که عرضه همچنان کم و قیمت ها بالاتر می رود. واردکنندگان و بازاریان هر دو معتقدند که قیمت پیشنهاد جدی برای واردات HRC به هند وجود ندارد.
به گفته یکی بازاریان، واردات HRC چینی به هند از لحاظ تجاری قابل قبول نیست، در حالی که کارخانه های تولید کره جنوبی در هفته جاری هیچ ماده ای برای هند ارائه نکرده اند. از سوی دیگر، کارخانجات هندی، قیمت HRC صادراتی خود را از سطح جاری آن یعنی ۶۲۰ تا ۶۲۵ دلار در هر تن افزایش ندادند. یک مقام رسمی به یک کارخانه صادرات HRC گفت که نیازی به کاهش پیشنهادات صادراتی وجود ندارد زیرا قیمت داخلی و تقاضای داخلی برای HRC هر دو قوی بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه