پنجشنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۴ 4 شعبان 1447 Thursday, 22 January , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    بهمن ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « دی   اسفند »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    این بار هند عامل سقوط بیت کوین

    شناسه : 6917 15 بهمن 1396 - 15:07

    به نقل از راشا تودی، وزارت امور مالی هند در روز جاری اذعان کرده است که دولت این کشور ارزهای مجازی را به عنوان پول قابل پرداخت یا سکه محسوب نمی کند و تمامی اقدامات لازم را برای حذف استفاده از ‘اموال مجازی’ اتحاذ خواهد کرد

    پ
    پ

    لازم به ذکر است که تا کنون در هند به عنوان دومین کشور پرجمعیت دنیا مقررات خاصی برای استفاده از ارزهای مجازی وضع نشده است. این در حالی است که این کشور در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای ارزهای مجازی در دنیا است. گفته می شود که ۱۰ درصد از مجموع معاملات واقع شده بر روی بیت کوین در هند انجام می گیرد.

    به گفته ی مونیش پاندا یکی از حقوقدانان کشور هند :

    در حال حاضر دولت هند یا قانونی جدید وضع می کند و یا قوانین موجود را اصلاح خواهد کرد تا مطمئن شود که هر نوع معامله و مبادله ی تجاری با ارز های مجازی غیر قانونی است و نهادها و اشخاص نقض کننده ی مقررات مجازات خواهند شد”. وی افزوده است که ”باید صبر کنیم و ببینیم که ساختار نهایی قانون جدید چگونه خواهد بود.

    باید خاطر نشان گردد که سال گذشته وزارت امور مالی هند اعلام کرده بود که استفاده از بیت کوین و سایر ارزهای مجازی نوعی ”سرمایه گذاری متقلبانه” است که به موجب آن به جای وجود یک نظام تولید سود منصفانه و عادلانه، سرمایه گذاران قدیمی تر این ارز تنها با ورود سرمایه گذاران جدید به سود دست می یابند. به گفته ی این وزارتخانه، بیت کوین می تواند سرمایه گذاران را با نابودی ناگهانی اموالی که به سختی به دست آورده اند مواجه کند. پیش تر از این نیز بانک های هند در خصوص بیت کوین اقداماتی سخت گیرانه اتخاذ کرده بودند و هر نوع نقل و انتقال مالی در مورد بیت کوین را به شدت تحت نظر گرفته بودند.

    جان مک آفی یکی از متخصصان نرم افزار های رایانه ای و از تحلیلگران بازار ارزهای دیجیتال، با وجود کاهش قیمت بیت کوین در هفته های اخیر، معتقد است که تا کمتر از ۵ سال دیگر استفاده از ارزهای دیجیتال یکی از مرسوم ترین شکل های پرداخت خواهد بود و در واقع از این ارزها به عنوان «پول» استفاده خواهد شد.

    به گزارش رسانه RT، مک آفی در جریان کنفرانسی اقتصادی در رابطه با امنیت نرم افزارهای رایانه ای در این مورد گفت:

    به شما قول می‌دهم که در پنج سال آینده، بیش از نیمی از مردم دنیا از ارزهای دیجیتال استفاده خواهند کرد.

    وی افزود :

    دلیل آنکه نیمی دیگر از مردم از این ارزها استفاده نخواهند کرد این است که احتمالا آن ها گوشی های هوشمند (اسمارت فون) یا به طور کلی به اینترنت دسترسی ندارند.

    مک آفی پیشبینیکرده است که قیمت هر بیت کوین تا سال ۲۰۲۰ میلادی به ۱ میلیون دلار خواهد رسید.

    لازم به ذکر است که کنفرانس نامبرده در شهر پوکت تایلند برگزار شده و بیش از ۱۰۰۰نفر از ۵۰ کشور مختلف دنیا در آن شرکت کرده اند که در این میان نام ۱۰۰شرکت روسی فعال در حوزه ی ICO به چشم می خورد. گفته می شود که شرکت کنندگان در این کنفرانس بین المللی برای افزایش سرمایه شرکت های تازه تاسیس خود در پی جذب سرمایه گذاردر بازار ارزهای رمزپایه بوده اند. برخی از شرکت هایی که در این کنفرانس در جستجوی جذب سرمایه در ارزهای دیجیتال بوده اند اقدام به ایجاد سایت های اینترنتی ای کرده اند که در آن با استفاده از فناوری سه بعدی علاقمندان می توانند از محصولات این شرکت ها اطلاعات کسب کنند.

    این در حالی است که در جریان این کنفرانس اقتصادی، قیمت بیت کوین ۱۳،۵۰۰ دلار بود و در پایان این کنفرانس قیمت این ارز دیجیتال به۱۰،۰۰۰ دلار کاهش یافت. بسیاری از شرکت کنندگان در این کنفرانس کاهش قیمت بیت کوینرا نشانه ای بد ندانسته و آن را به فال نیک گرفته اند و در این خصوص با مک آفی هم عقیده بوده اند.

     

    منبع: ارز دیجیتال

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.