رئیس اتحادیه فروشندگان آهن با تاکید بر اینکه حاکمیت نسبت به موضوع اقتصادی در بورس کالا، نه دخالت بلکه باید نظارت داشته باشد، افزود: دخالت وزارت صمت در بورس کالا، منشا بسیاری از مشکلات است.
* بورس کالا باید شفاف و مستقل باشد
به گزارش آرتان پرس، حمیدرضا رستگار با بیان اینکه بورس کالا معمولا در تمامی کشورها به هیچ عنوان دولتی نیست، گفت: بورس کالا باید در دست بخش خصوصی باشد، زیرا اگر در اختیار دولت باشد، از بحث رقابتی خارج و به یک موضوع جدید تبدیل میشود.
وی با اشاره به اینکه بورس کالا باید شفاف و مستقل باشد، اظهار داشت:
بورس در تمام دنیا رفتار خاص خود را دارد.
رئیس اتحادیه فروشندگان آهن تصریح کرد:
بورس از دو بعد قابل ارزیابی است؛ نخست بعد نظارتی است که باید وزارت صمت و دولت در آن ناظر باشند. در واقع، نظارت مانعی ندارد ولی از بعد مدیریتی (دوم)، روش بورس کالا منطقی نیست بلکه باید مستقل باشد.
رستگار تاکید کرد:
حاکمیت نسبت به موضوع اقتصادی در بورس کالا باید نظارت داشته باشد اما نظارت و دخالت باید از هم تفکیک شوند؛ نظارت خوب است ولی دخالت، منشا بسیاری از مشکلات است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه