پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵ 4 جماد أول 1448 Thursday, 15 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

فولاد تخت CIS/ بازار به دلیل فروش با قیمت پایین، میدان رقابت را از دست داد

شناسه : 6997 19 بهمن 1396 - 8:51

با رزرو هایی که در قیمت پایین شنیده می شود، قیمت کویل نورد گرم HRC کشورهای مستقل مشترک المنافع در هفته گذشته کاهش یافته است.

پ
پ

با رزرو هایی که در قیمت پایین شنیده می شود، قیمت کویل نورد گرم HRC کشورهای مستقل مشترک المنافع در هفته گذشته کاهش یافته است. ارزیابی هفتگی قیمت متال بولتن در روز دوشنبه 5 فوریه برای HRC صارداتی CIS در قیمت 560 تا 570 دلار در هر تن فوب دریای سیاه بود که نسبت به ارزیابی هفته پیش که 575 تا 595 دلار برای هر تن فوب بوده است؛ 15 تا 25 دلار کاهش یافته است.

منابع به متال بولتن گفتند که متینوست اوکراین چندین محموله HRC را به منطقه شمال شرقی آفریقا (منا) در محدوده 590 تا 605 دلار در هر تن CFR فروختند. در بازار غرب آفریقا، در بازار آفریقای غربی، رزروها در محدوده 620 تا 625 دلار در هر تن CFR شنیده می شود که معادل 570 دلار برای هر تن فوب دریای سیاه است. به گفته یک تولید کننده، سفارشات برای ماه مارس بدون اطلاع قیمت ها در ماه آوریل بسته شده است.

در زمان مشابه، تامین کنندگان روسیه که در هفته های گذشته عمدتا به عقب انداختن حجم ماه مارس بوده اند؛ اعلام کردند که با توجه به مقصد تولید کنندگان، قیمت ها در محدوده 580 تا 615 دلار در هر تن فوب دریای سیاه می باشد. اما رزروهای اخیر کویل های کوچک در منطقه منا توسط شرکت فولاد و آهن مگنیتوگورست (MMK) در محدوده  560 تا 570 دلار در هر تن فوب دریای سیاه گزارش شده است. به گفته یک معامله گر، روس ها ادعا می کنند که بتوانند HRC را با قیمت 600 دلار برای هر تن فوب دریای سیاه بفروشند، اما واقعیت این است که احتمالا 20 تا 30 در هر تن کمتر از آن مقدار باشد.

ارزیابی قیمت متال بولتن در تاریخ 5 فوریه برای CRC صادراتی CIS در قیمت 630 تا 635 دلار در هر تن فوب دریای سیاه بود که نسبت به محدوده ارزیابی قبل که 610 تا 635 دلار برای هر تن فوب دریای سیاه بوده است؛ افزایش یافته است. محدوده ارزیابی ضعیف به دلیل نبود پیشنهادات از اوکراین بود، در حالی که تامین کنندگان روسیه با توجه به عرضه کننده و مقصد، 635-655 دلار برای هر تن فوب دریای سیاه را پیشنهاد دادند. هیچ معامله و رزروی در مورد CRC از کشورهای مستقل مشترک المنافع تا اواخر دوشنبه گزارش نشده است. شرکت های بازرگانی که قراردادهای انباری با تولیدکنندگان فولاد دارند، می توانند در هر دوره زمانی معینی از 1.5 تا 2 ماه از زمان عرضه به سهام خود، مواد را در هر زمانی خریداری کنند.

معامله گران مواد را با قیمتی که در لحظه خرید موثر است خرید می کنند. این توافق زمانی مطلوب است که  قیمت در بازار کاهش یابد زیرا به معامله گران امکان می دهد که مواد را با قیمت پایین تر خریداری کنند. ارزیابی هفتگی قیمت متال بولتن برای HRC صادراتی CIS در محدوده 560 تا 570 دلار برای هر تن فوب در یای سیاه بود که نسبت به محدوده قبلی که 575 تا 595 دلار در هر تن فوب بوده است؛ 15 تا 25 دلار در هر تن کاهش یافته است. قیمت های ارائه شده برای معامله گران سهامدار نزدیک به 43000 روبل در هر تن CPT مسکو بود.

معامله گران غیر سهامدار ورق HR را با قیمت 42500 روبل برای هر تن CPT مسکو خریداری کردند، اما به دلیل قیمت بالا تنها مقدار کمی تناژ شد. ارزیابی هفتگی قیمت متال بولتن برای ورق نورد شده سرد روسیه 47000 تا 48000 روبل در هر تن CPT مسکو بود که در مقایسه با ارزیابی هفته قبل که 47200 تا 49000 روبل در هر تن بوده است؛ کاهش داشته است. ورق نورد سرد برای فروشندگان در حدود 47000 تا 48000 روبل در هر تن CPT مسکو ارائه شد. یکی از معامله گران غیر سهامدار، یک تناژ کوچک را به قیمت 47000 روبل برای هر تن CPT مسکو خریداری کرد.

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581