افزونه جلالی را نصب کنید. 9 ذو القعدة 1444 Sunday, 28 May , 2023 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
آرتان پرس گزارش می دهد:

افزایش تجارت خارجی چین در ماه ژوئیه

شناسه : 70113 19 مرداد 1401 - 15:00
داده های منتشر شده توسط اداره کل گمرک چین نشان داد ارزش کل واردات و صادرات تجارت خارجی چین نسبت به سال قبل افزایش یافته است.
افزایش تجارت خارجی چین در ماه ژوئیه
پ
پ

داده های منتشر شده توسط اداره کل گمرک چین نشان داد ارزش کل واردات و صادرات تجارت خارجی چین نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

* بررسی میزان تجارت خارجی چین

به گزارش آرتان پرس، اداره کل گمرک چین در روز دوشنبه (۷ آگوست) اعلام کرد که در هفت ماهه اول سال جاری، ارزش کل واردات و صادرات تجارت خارجی چین ۲۳.۶ تریلیون یوان بوده است. این در حالی است که میزان تجارت خارجی چین در ماه آگوست نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۱۰.۴ درصد افزایش داشته است.

با توجه به داده های منتشر شده توسط اداره کل گمرک در روز دوشنبه (۷ آگوست) میزان صادرات چین ۱۳.۳۷ تریلیون یوان و میزان واردات چین ۱۰.۲۳ تریلیون یوان بوده است. بررسی ها نشان داد میزان صادرات چین در ماه آگوست ۲۰۲۲ نسبت به مدت مشابه در سال قبل افزایش ۱۴.۷ درصدی داشته و میزان واردات نیز نسبت به سال قبل رشد ۵.۳ درصدی را تجربه کرده است.

فعالان بازار گزارش دادند ارزش کل واردات و صادرات چین در ماه ژوئیه به ۳.۸۱ تریلیون یوان رسید که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۱۶.۶ درصد افزایش داشته است. در این میان بررسی ها نشان داد میزان صادرات در ماه ژوئیه ۲۰۲۲ حددود  2.25 تریلیون یوان بود که افزایش ۲۳.۹ درصدی را به همراه داشته است. همچنین میزان واردات چین نیز در ماه ژوئیه ۱.۵۶ تریلیون یوان بود که نسبت به مدت مشابه در سال قبل افزایش ۷.۴ درصدی را تجربه کرده است.

به نقل از چندین منبع خبری، مازاد تجاری چین در ماه آگوست سال ۲۰۲۲ حدود ۶۸۲.۶۹ میلیارد یوان ثبت شد که نسبت به سال قبل ۹۰.۹ درصد افزایش داشت. بررسی ها نشان داد ارزش کل واردات و صادرات چین بر حسب دلار در ماه جولای ۵۶۴.۶۶ میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۱۱ درصد افزایش داشت.

در این میان، میزان صادرات چین بر حسب دلار در ماه جولای ۳۳۲.۹۶ میلیارد دلار بود که نسبت به جولای ۲۰۲۱ حدود ۱۸ درصد افزایش داشت. همچنین میزان واردات چین بر حسب دلار در ماه جولای نیز حدود ۲۳۱.۷ میلیارد دلار بود که نسبت به جولای ۲۰۲۱ با افزایش ۲.۳ درصدی همراه بود. در نتیجه مازاد تجاری چین در ماه جولای به ۱۰۱.۲۶ میلیارد دلار رسید که نسبت به سال قبل ۸۱.۵ درصد رشد داشته است.

آمار منتشر شده توسط اداره کل گمرک چین در روز دوشنبه (۷ آگوست) نشان می دهد که ساختار تجارت خارجی چین در هفت ماه اول سال ۲۰۲۲ به بهینه سازی ادامه داده و واردات و صادرات با توجه به تجارت عمومی به ۱۵.۱۷ تریلیون یوان رسیده که نسبت به سال قبل ۱۴.۵ درصد افزایش داشته است.

بررسی ها نشان داد میزان واردات و صادرات چین به ASEAN و از این کشور، به اتحادیه اروپا و همچنین به ایالات متحده به ترتیب ۳.۵۳ تریلیون یوان، ۳.۲۳ تریلیون یوان و ۲.۹۳ تریلیون یوان بوده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۱۳.۲، ۸.۹ و ۱۱.۸ درصد رشد داشته است. به نقل از چندین منبع خبری ASEAN همچنان بزرگترین شریک تجاری چین است و ۱۵ درصد از کل ارزش تجارت خارجی را به خود اختصاص می دهد.

بر اساس گزارش گمرک چین در روز دوشنبه (۷ آگوست)، در هفت ماهه نخست سال جاری، مجموع ارزش واردات و صادرات جیانگ سو، ژجیانگ، آنهویی و شانگهای در منطقه دلتای رودخانه یانگ تسه ۸.۵۸ تریلیون یوان بوده است. این ارزش نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۱۱.۷ درصد افزایش داشته است. در نتیجه بررسی ها نشان داد مجموع ارزش واردات و صادرات  2.5 واحد سریعتر از نرخ رشد در نیمه اول سال جاری بوده است.

* بررسی میزان صادرات چین

داده های اداره کل گمرک چین در روز دوشنبه (۷ آگوست) نشان داد چین در ماه ژوئیه حدود ۳۶۳۷.۱ تن خاک کمیاب صادر کرد که نسبت به ژوئن ۱۴.۷۳ درصد و نسبت به ژوئیه سال گذشته ۸.۰۴ درصد کاهش داشته است. همچنین منابع خبری اعلام کردند مجموع صادرات خاک کمیاب در چین از ژانویه تا ژوئیه ۲۹۸۶۵.۹ میلیون تن بود که نسبت به ژانویه تا ژوئیه سال گذشته ۷.۵ درصد رشد داشت.

با توجه به داده های اداره کل گمرک چین در ماه ژوئیه حدود ۶.۶۷۱ میلیون تن فولاد صادر کرده که نسبت به ژوئن ۱۱.۷۲ درصد کاهش داشته و نسبت به مدت مشابه در سال قبل با افزایش ۱۷.۶۵ درصدی همراه بوده است. همچنین مجموع صادرات فولاد از ژانویه تا ژوئیه در چین حدود ۴۰.۰۷۳ میلیون تن بود که نسبت به ژانویه تا ژوئیه سال گذشته کاهش ۶.۸۷ درصدی را تجربه کرده است.

معامله گران اعلام کردند چین در ماه ژوئیه حدود ۶۵۲۲۰۰ تن آلومینیوم و محصولات آلومینیومی کار نشده صادر کرد که نسبت به ماه قبل ۷.۳۸ درصد و نسبت به سال قبل ۳۹.۰۶ درصد افزایش داشت. همچنین با توجه به داده های اداره کل گمرک چین مجموع صادرات آلومینیوم و محصولات آلومینیومی از ژانویه تا ژوئیه در چین به ۴.۱۶۰۶ میلیون تن رسید که نسبت به ژانویه تا ژوئیه سال گذشته با افزایش ۳۴.۸۷ درصدی همراه بوده است.

* بررسی میزان واردات چین

داده های اداره کل گمرک چین در روز دوشنبه (۷ آگوست) نشان داد چین در ماه ژوئیه حدود ۹۱.۲۴۴ میلیون تن سنگ آهن و کنسانتره وارد کرد که نسبت به ژوئن ۲.۵۶ درصد و نسبت به ژوئیه سال گذشته ۳.۰۹ درصد افزایش داشت. همچنین بررسی ها نشان داد چین در مجموع ۶۲۶.۸۲۳ میلیون تن سنگ آهن و کنسانتره از ژانویه تا ژوئیه وارد کرده است که نسبت به ژانویه تا ژوئیه سال گذشته کاهش ۳.۴ درصدی را تجربه کرده است.

فعالان بازار اعلام کردند چین در ماه ژوئیه حدود ۱.۸۹۹ میلیون تن سنگ و کنسانتره مس وارد کرد که ۷.۸۲ درصد نسبت به ژوئن کاهش داشت و نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۰.۴۸ درصد افزایش داشت. در نتیجه به نقل از منابع خبری مجموع واردات از ژانویه تا ژوئیه سال ۲۰۲۲ حدود ۱۴.۳۶۸ میلیون تن بود که نسبت به ژانویه تا ژوئیه سال گذشته با افزایش ۷.۴ درصدی همراه بوده است.

معامله گران در روز دوشنبه (۷ آگوست) گزارش دادند چین در ماه ژوئیه حدود ۲۳.۵۲۳ میلیون تن زغال سنگ وارد کرده که نسبت به ماه قبل ۲۳.۹۲ درصد افزایش و نسبت به سال قبل ۲۲.۰۶ درصد کاهش داشت. همچنین بررسی ها نشان داد مجموع واردات از ژانویه تا ژوئیه سال ۲۰۲۲ حدود ۱۳۸.۵۲۲ میلیون تن بوده است که نسبت به ژانویه تا ژوئیه سال گذشته کاهش ۱۸.۲ درصدی را تجربه کرده است.

به نقل از چندین منبع خبری چین در ماه ژوئیه حدود ۹۳۵۱.۴ میلیون تن خاک کمیاب وارد کرد که نسبت به ژوئن با کاهش ۱۰.۸۹ درصدی همراه بوده است. در نتیجه بررسی ها نشان داد مجموع واردات خاک کمیاب از ژانویه تا ژوئیه سال ۲۰۲۲ حدود ۶۹۴۹۲.۱ میلیون تن بود که از ژانویه تا ژوئیه سال گذشته ۸ درصد کاهش داشته است.

با توجه به داده های منتشر شده توسط اداره کل گمرک چین در روز دوشنبه (۷ آگوست)، این کشور در ماه ژوئیه حدود ۰.۷۸۹ میلیون تن فولاد وارد کرد که نسبت به ژوئن ۰.۲۵ درصد کاهش داشت و نسبت به مدت مشابه در سال قبل با کاهش ۲۴.۸۶ درصدی همراه بوده است. فعالان بازار گزارش دادند که مجموع واردات فولاد از ژانویه تا ژوئیه در چین ۶.۵۵۹ میلیون تن بود که ژوئیه نسبت به ژانویه تا ژوئیه سال گذشته حدود ۲۱.۹ درصد افت کرده است.

معامله گران در روز دوشنبه (۷ آگوست) اعلام کردند چین در ماه ژوئیه حدود ۴۶۳۷۰۰ تن مس نهایی و مس کار نشده وارد کرد که نسبت به ماه قبل ۱۳.۷۶ درصد کاهش داشت و نسبت به سال قبل  با افزایش ۹.۲۹ درصدی همراه بود. همچنین مجموع میزان واردات انباشته مس از ژانویه تا ژوئیه سال ۲۰۲۲ به ۳.۴۰۵۳ میلیون تن رسید که نسبت به ژانویه تا ژوئیه سال گذشته با افزایش ۵.۸ درصدی همراه بوده است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.