سه شنبه, ۲۳ بهمن , ۱۴۰۳ 13 شعبان 1446 Tuesday, 11 February , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    فروردین ۱۳۹۵
    ش ی د س چ پ ج
    « اسفند   اردیبهشت »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    فولادسازان به رونق سال ۱۳۹۶ امیدوارتر باشند

    شناسه : 702 07 فروردین 1396 - 4:42

    سال ۱۳۹۵ در حالی به پایان روزهای کاری خود رسید که بسیاری از کارشناسان و دست‌اندرکاران صنعت فولاد کشور معتقدند، این صنعت توانست تا حدودی از رکود خارج شود. در همین حال شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز سهم ۶۷ درصدی در معاملات بورس کالای ایران داشت که در مقایسه با سال ۱۳۹۴رشد دو برابری را نشان می‌دهد.

    پ
    پ

     

    به گزارش مرکز فولاد ایرنیان و به نقل از اخبار فلزات، بازار فولاد ایران همواره متاثر از طرح‌های عمرانی و میزان ساخت‌وساز در کشور است. طی دو تا سه سال گذشته که بنا به نظر اکثر کارشناسان، بسیاری از پروژه‌های عمرانی و نیز ساخت‌وسازها در کشور با مشکل مواجه شده بودند و نیز واردات انواع محصولات فولادی به کشور رونق یافته بود، صنعت فولاد کشور وارد فاز رکود شد و در نتیجه بسیاری از فولادسازان نتوانستند محصولات خود را در بازار به فروش برسانند. در نتیجه انبار بسیاری از فولادسازان از محصولات فولادی پر شده بود. اما در سال ۹۵ وضعیت اندکی بهبود یافت. با تسهیل مکانیزم‌های تامین مالی و عرضه و تقاضا در بورس کالا،جلوگیری از واردات با افزایش تعرفه و نیز افزایش میزان صادرات، فولادسازان کشور توانستند از شرایط رکودی عبور کرده و به رونق سال ۱۳۹۶ امیدوارتر باشند. طی سال ۱۳۹۵ حدود هفت میلیون تن محصول فولادی در بورس کالای ایران معامله شد که در مقایسه با سال ۹۴ حدود ۲۰۰ هزار تن رشد را نشان می‌دهد. علاوه بر این، شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز با انجام ۴میلیون و ۶۰۰ هزار تن معامله، سهم ۶۷ درصدی در این بازار داشت.
    در همین حال شرکت فولاد مبارکه اصفهان برخلاف سال پیش، عرضه داخلی محصولات خود را به‌شدت افزایش داد تا نسبت به تامین نیازهای داخلی مصرف‌کنندگان فولاد اهتمام ورزد. این شرکت که بزرگ‌ترین تولیدکننده فولاد در کشور محسوب می‌شود، بزرگ‌ترین عرضه‌کننده این محصول در بورس کالا نیز است و حتی روند صادرات خود را تا حدی کند کرد تا بتواند بازار داخلی را پوشش دهد. شرکت فولاد مبارکه اصفهان با رشد ۱۰۹ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۴، بیش از ۴میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول فولادی را در بورس کالا معامله کرد. لازم به‌ذکر است که نوع عرضه این شرکت در بورس کالا مچینگ است که میزان آن در سیستم ثبت نمی‌شود و بر اساس میزان تقاضای موجود، معامله صورت می‌گیرد. انواع ورق گرم، بیشترین میزان معامله در حدود ۳میلیون ۱۰۰ هزار تن را به خود اختصاص داده بود. پس از آن، ورق سرد نیز حدود یک میلیون تن، تختال حدود ۲۷۰ هزار تن، ورق گالوانیزه حدود ۱۶۰ هزار تن و در نهایت ورق قلع‌اندود حدود ۸۴ هزار تن معامله شدند.
    این ارقام نشان می‌دهند که شرکت فولاد مبارکه اصفهان علی‌رغم برخی از اتهامات و صحبت‌ها علیه این شرکت، توجه و اولویت خود را تامین نیاز صنایع پایین‌دست داخلی قرار داده و عرضه داخلی خود را نسبت به سال پیش، بیش از ۱۰۹ درصد افزایش داده است.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.