یک تاجر فولاد تخت در این باره گفت:” تعدادی از معاملات گزارش شده است که تجار در تلاش هستند آخرین محموله های خود را قبل از تعطیلات به فروش برسانند. در همان زمان، خریداران امیدوارند که از معاملات اخیر سودمند شوند. چون قیمت ها انتظار می رود افزایش یابد.”
یک منبع دیگری اضافه کرد:” تعدادی از واردات در قیمت های کم این هفته در تلاش برای مذاکرات، پیشنهاد شده اند.”
تعطیلات نوروز چین در 15 الی 21 فوریه رخ می دهد. حداقل یک معامله شامل کویل نورد گرم در شیلی در قیمت 600 دلار به ازای هر تن سی اف آر در هفته قبل بود.
معاملات واردات در بازار شیلی در 650 دلار به ازای هر تن سی اف آر برای کویل های نورد سرد چین و 710 دلار به ازای هر تن سی اف آر برای کویل های گالوانیزه چین بود.
قیمت ارائه شده توسط متال بولتن برای واردات کویل های نورد گرم به سمت آمریکای جنوبی به 600 الی 610 دلار به ازای هر تن سی اف آر در 9 فوریه کاهش یافت. قیمت قبلی آن 610 الی 615 دلار به ازای هر تن سی اف آر بود.
در همان مقایسه، قیمت ارائه شده توسط متال بولتن برای واردات کویل های نورد سرد به منطقه به 640 الی 650 دلار به ازای هر تن سی اف آر کاهش یافت. در حالیکه قیمت واردات کویل های گالوانیزه 700 الی 710 دلار به ازای هر تن سی اف آر در جمعه بود. قیمت قبلی آن 715 الی 720 دلار به ازای هر تن سی اف آر در هفته گذشته بود.
سهامداران بازار در بازار فولاد تخت آمریکای جنوبی ثابت بود. با این حال، کاهش قیمت این محصولات نبایستی بدون روند در نظر گرفته شود. چون انتظار می رود بعد از تعطیلات چین قیمت ها افزایش یابد.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه