بازار داخلی
شرق چین (شانگهای): ۴۱۱۰ الی ۴۱۳۰ یوان (۶۵۰ الی ۶۵۴ دلار) برای هر تن، بدون تغییر بوده است
شمال چین (تیانجین): ۴۰۰۰ الی ۴۰۳۰ یوان برای هر تن، بدون تغییر بوده است
قیمت های داخلی در میان تجارت کم در بازارهای عمده شامل بازارهای شانگهای و تیانجین پیش روی تعطیلات سال نو چینی ثابت نگه داشته شده اند. چین از هفته تعطیلاتی خود از ۱۵ فوریه است.
صادرات
شاخص HRC فوب چین متال بولتن: ۵۹۱.۵۰ دلار برای هر تن، بدون تغییر بوده است.
هیچ معامله ای در طول روز شنیده نشده است با بیشتر تولید کننده ها و تاجران صادرات پیشنهاد های خود را از میانه هفته گذشته در مشارکت در بازار قوی تر بعد از تعطیلات سال نو چینی عقب نشینی کرده اند.
تحلیل بازار
یکی از بازرگانان شانگهای گفته است که اعضا بیشتر خوشبین در مورد بازار HRC بعد از تعطیلات از انچه که برای تولیدات فولاد طویل هستند نرخ کمتر تراکم در فهرست انبارهای HRC داده اند.
مبادلات اتی شانگهای
قراردادهای اتی HRC ماه می بیشتر تجارت شده به ارزش ۳.۹۸۵ یوان برای هر تن در روز سه شنبه، با افزایش ۱۲ یوان برای هر تن از قیمت های بسته شده روز دو شنبه گذشته بسته شد.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه