پروفیل آلومینیوم پارتیشن بهترین گزینه برای ساخت فضای اداری با پنجرههای دو جداره محسوب میشود. امروزه استفاده از پروفیل آلومینیومی برای تولید پارتیشن اداری به عنوان یکی از پرطرفدارترین مواد در سراسر جهان شناخته شده است. در حقیقت دوام و تطبیق پذیری بالا در استفاده از انواع رنگهای اکسید کننده و خدمات پوشش رنگ پودری علت محبوبیت این پروفیل است. در سالهای گذشته، پارتیشنهای آلومینیومی به یک روند محبوب در صنعت طراحی اداری تبدیل شدهاند و هنوز هم در دفاتر سراسر جهان محبوب هستند. برای اینکه با این محصول محبوب، ویژگیها و انواع آن بیشتر آشنا شوید توصیه میکنیم حتما در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
*** پروفیل آلومینیوم پارتیشن چیست؟
در ابتدا باید بدانید که پروفیل چیست؟ پروفیل در لغت به معنای مقطعی با هندسه ثابت در طولی مشخص است. یکی از انواع آنها، پروفیل آلومینیوم میباشد که با گسترش دنیای مدرن و پیشرفت تکنولوژی به عنوان یکی از محصولات بسیار کاربردی شناخته شده است.
پارتیشن آلومینیومی به مجموعه پارتیشنهایی اطلاق میشود که در آن از فریم آلومینیوم استفاده میشود. این سبک از پارتیشن که به علت استفاده از آلومینیوم بسیار شکیل و زیبا میباشد، مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفته است. از ویژگیهای پروفیل آلومینیوم پارتیشن میتوان به سبک بودن و استحکام آن اشاره کرد. به علت استفاده از فرآیند آندایزینگ (آبکاری) در انواع طیف رنگی، این پروفیل دارای زیبایی منحصر به فردی نیز میباشد که این زیبایی باعث هرچه زیباتر شدن محیط اطراف آن نیز میشود.
*** علت استفاده از پروفیل آلومینیوم پارتیشن
یکی از ویژگیهای مهم پروفیل پارتیشن آلومینیوم این است که میتوان آن را با انواع پارتیشن مانند شیشه سکوریت، ام دی اف (MDF)، کرکره و غیره ترکیب و زیبایی دو چندانی به نمای آن افزود. ویژگی دیگر پروفیل پارتیشن آلومینیومی، تبادل دما است. این ویژگی یکی از مهمترین تفاوتهای پروفیل پارتیشن آلومینیومی با آهن میباشد. پنجرههای آهنی معمولا انرژی بیشتری هدر میدهند، اما پروفیل پارتیشن آلومینیومی اینطور عمل نمیکنند و این موضوع در بهینهسازی مصرف انرژی اهمیت بسیار زیادی دارد.
پروفیل آلومینیوم پارتیشن ظریف و شکیل هستند و نصب آنها آسان و سریع است. همچنین غیرقابل اشتعال میباشند و برای نصب در آشپزخانهها گزینه امن و مناسبی محسوب میشوند. روی پروفیل پارتیشن آلومینیومی میتوان شیشه دوجداره یا چند جداره نصب کرد و با این کار، کاربری آنها را به کاربری پنجره و پروفیل UPVC نزدیک کرد. وزن پروفیل پارتیشن آلومینیومی نسبت به پنجرههای UPVC سبک تر است و قابلیت بازیافت دارند. همچنین این پروفیل در طرح و رنگهای مختلف، در بازار به فروش میرسند.
ویژگیهای فوق علت اصلی استفاده از پارتیشنهای آلومینیومی در فضاهای اداری و شرکتها میباشد.
*** اجزای پارتیشن آلومینیومی
پروفیل آلومینیوم پارتیشن دارای قسمتهای مختلفی میباشد که با اتصال آنها به یکدیگر قاب مورد نظر شکل میگیرد. اجزای رایج پارتیشن آلومینیومی را در ادامه آوردهایم.
- فریم اصلی پارتیشن که از آلومینیوم میباشد.
- پنل های داخلی پارتیشن که از جنس شیشه سکوریت میباشد و دارای ضخامت شش میلیمتر است.
- پنل های داخلی پارتیشن از جنس ام دی اف (MDF) که دارای ضخامت شانزده میلیمتر میباشد.
- وجود کرکره آلومینیومی شانزده میلیمتری در داخل پارتیشن و بین شیشه ها.
- نصب محفظه عبور جریان برق و دسترسی آسان به کابلهای عبوری.
- درب پارتیشنها که مجهز به قفل و دستگیره است و از جنس شیشههای هشت میلیمتر سکوریت با ترکیب ام دی اف (MDF) میباشد.
*** اتصالات پارتیشن آلومینیومی
یکی از نکات مهم در پارتیشنهای مختلف در بازار و مخصوصا پارتیشنهای آلومینیومی، نحوه چگونگی انجام اتصالات در آنها میباشد. یکی از نکات مهم در این باره این است که اتصالات پارتیشن نباید به هیچ عنوان قابل دید باشد و باید در درون پارتیشن و پوشیده باشد. مشخص بودن پیچ و اتصالات پارتیشن آلومینیومی ظاهری نامناسب به پارتیشن و فضای منازل و ادرات می دهد.
با استفاده از پروفیل مخصوص آلومینیومی میتوان پارتیشنهای آلومینیومی تک جداره و دوجداره را به راحتی و بدون مشخص بودن اتصالات به سقف و کف متصل کرد و زیبایی، ایستایی و استحکام را برای پارتیشنها به ارمغان آورد.
جالب است بدانید که پروفیل آلومینیوم پارتیشن دوجداره به شکلی طراحی میشود که یک فریم آلومینیومی به صورت قاب دور شیشه سکوریت قرار میگیرد و قطعات آن به این شکل به هم متصل میشوند. اما تمامی این اتصالات از دید بینندگان مخفی و پنهان است و تنها در قسمت های داخلی پارتیشن دیده میشود. همچنین سیم کشیهای تجهیزات نیز درون پارتیشن انجام میشود.
یکی از انواع اتصالات پارتیشن آلومینیومی، اتصالات صلیبی یا کلیپسی میباشد که به طور معمول برای پارتیشنهای دوجداره استفاده میشود. در این روش هیچگونه پیچ و میخی در روی کار قرار نخواهد گرفت و اتصالات به صورت مخفی خواهد بود.
*** انواع پروفیل آلومینیوم پارتیشن
پارتیشن آلومینیومی به دو نوع کلی تقسیم میشود که در ادامه هر کدام را معرفی میکنیم.
*** پارتیشن تک جداره آلومینیومی
در پارتیشن تک جداره از آلومینیوم به عنوان فرم و اسکلت بندی پارتیشن استفاده میشود. از MDF و شیشه به عنوان پرکننده استفاده میشود. قطر آنها میتواند حدود ۴ تا ۶ سانتیمتر باشد و عرض و ارتفاع آن هم بستگی به محیط دارد. حمل و نقل آسان، تغییرات سریع و قیمت مناسب از مزایای پارتیشن تک جداره است.
پارتیشن های تک جداره تا حدود زیادی محیط را از ورود صداهای خارجی محافظت میکند و به عنوان عایق صدا عمل میکند. پارتیشن تک جداره آلومینیومی به صورت عایق حرارتی نیز عمل کرده و از ورود گرما یا سرما به داخل خود و همچنین خروج گرما یا سرما به بیرون نیز جلوگیری میکند.
*** پارتیشن دو جداره آلومینیومی
پروفیل آلومینیوم پارتیشن دوجداره نوعی از پارتیشن است که برای ساخت و طراحی آنها ، از نوارهای پرکننده بی رنگ بین سازههای شیشه ای سکوریت استفاده میشود که این نوارها علاوه بر اینکه از نفوذ سر و صدا و حرارت جلوگیری میکنند، استحکام را نیز افزایش میدهند. البته پارتیشن دوجداره، میتواند به صورت ام دی اف و آلومینیوم ، آلومینیوم و شیشه و یا ترکیبی از هر سه ماده ساخته شود. بزرگترین مزیت این نوع پارتیشن، قابلیت نقل و انتقال آسان است.
*** مزایای پارتیشن آلومینیومی
استفاده از پارتیشن آلومینیومی دارای مزایایی است که در ادامه بیان میکنیم.
- نصب ساده، راحت و سریع و بدون ایجاد کثیفی.
- تنوع رنگ و طرح های بسیار زیبا و چشم نواز.
- سهولت در جابجایی و امکان تغییر در طراحی آنها.
- تعویض قطعات در آنها به راحتی انجام میگیرد.
- ویژگی بسیار مهم پارتیشن آلومینیومی، استحکام بسیار بالای آن میباشد.
- پروفیل آلومینیوم پارتیشن، قابلیت به کارگیری انواع پرده زبرا و کرکره و غیره را دارد.
- مقرون به صرفه بودن به لحاظ اقتصادی، مهم ترین ویژگی پارتیشن آلومینیومی است که برای همه کاربران محترم حائز اهمیت می باشد.
- پارتیشن آلومینیومی به میزان بالای هفتاد و پنج درصد، عایق حرارت و صوت میباشد.
*** معایب پارتیشن آلومینیومی
پارتیشن آلومینیومی علاوه بر مزایای فراوانی که دارد، دارای معایبی نیز میباشد که یکی از آنها این است که در نگاه برخی از مصرف کنندگان، زیبایی ام دی اف (MDF) را ندارد و ایراد دوم این است که در برخی از موارد ممکن است از قسمت اتصالات پس از گذشت چندین سال سر و صداهایی خارج شود که البته این ایراد با یک سرویس و تعویض قطعات برطرف خواهد شد.
*** قیمت پروفیل پارتیشن آلومینیومی
قیمت پروفیل آلومینیوم پارتیشن به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله این عوامل میتوان به قیمت پروفیل آلومینیوم، شیشه و سایر اجزای سازنده آن اشاره کرد. اما مهمترین تاثیر را عرضه و تقاضای این محصول در بازار دارد. با بالا رفتن تقاضا در مقایسه با عرضه، قیمت این محصول در بازار افزایش خواهد داشت.
*** نتیجه گیری
پارتیشن به مجموعه چهارچوبهایی گفته میشود که برای جداسازی فضاهای مختلف یک مکان مشخص مورد استفاده قرار میگیرد. این پارتیشنها میتوانند از جنس پروفیل آلومینیوم باشند. ویژگیهایی مانند سبک بودن، عایق صوت و دما و ضد زنگ بودن باعث گسترده شدن کاربرد آنها شده است. دو نوع پروفیل آلومینیوم پارتیشن تک جداره و دو جداره در بازار وجود دارد. امیدواریم تا با مطالعه مقاله فوق پاسخ سوالهایتان را دریافت کرده باشید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه