ارزیابی هفتگی قیمت متال بولتن برای اهن چدنی با درصد بالای منگنر وارد شده در ایتالیا به میزان 5 دلار ار هفته گذشته کاهش داشته و به 365 دلار الی 370 دلار برای هر تن سی اف ار در تاریخ 15 فوریه رسیده است.
متال بولتن شنیده است که یکی از تولید کنندگان اوکراینی دو محموله به یکی از تاجران و تولید کنندگان فولاد به قیمت 365 دلار الی 370 دلار برای هر تن سی اف ار ایتالیا فروخته است. این نزدیک به قیمت 345 دلار الی 350 دلار برای هر تن فوب دریای سیاه است.
یکی از تاجران به متال بولتن بیان کرد که فولاد متینوست مواد را برای ماه فوریه نفروخته است و ایالت متحده امریکا در حال خرید نمی باشد بنابراین این تناژ ها فشاری بر بازار اعمال می کنند.
اخرین قراردادها برای اهن چدنی اصل CIS در بازار ایالت متحده شنیده شده بود که در اواخر ژانویه و اوایل فوریه در قیمت 390 دلار الی 395 دلار برای هر تن سی اف ار انجام شده است. این قیمت ها نزذیک به قیمت 370 دلار الی 375 دلار برای هر تن فوب دریای سیاه است، در ارتباز با ارزیابی سفت و سخت برای نرخ های خارجی گرفته شد.
یکی از منابع اعلام کرد که برای لحظاتی مشتریان ایالت متحده نیازی به مواد ندارند و می توانند برای یک یا دو هفته برای مشاهده چگونگی کاهش قیمت در ایتالیا خواهند بود.
در ترکیه اهن چدنی اصل CIS قانونی در پیشنهادی به قیمت 370 دلار الی 375 دلار برای هر تن سی اف ار بود که در حدود 355 دلار برای هر تن فوب دریای سیاه است.
ارزیابی قیمت صادرات متال بولتن برای اهن چدنی منگنز بالا از منطقه CIS به قیمت 345 دلار الی 370 دلار برای هر تن فوب دریای سیاه در 12 فوریه کاهش 5 دلار برای هر تن هفته به هفته بود. ارزیابی برای اهن چدنی منگنز کم اصل CIS بدون تغییر در قیمت 385 دلار الی 390 دلار برای هر تن فوب دریای بالتیک چنانچه تولاچرمت پیشنهاد ها را ثابت نگه داشت، بود. هیچ رزرو جدید شنیده نشده است.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه