پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵ 4 جماد أول 1448 Thursday, 15 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

افزایش تقاضای 7 % خودرو در اروپا

شناسه : 7213 27 بهمن 1396 - 12:06

فروش تعدادی از اتومبیل های مسافر بری جدید در اتحادیه اروپا در ماه ژانویه سال 2018  با 7.15 درصد سال به سال ادر پی کاهش ظریفی در ماه دسامبر سال گذشته افزایش یافت.

پ
پ

فروش خودرو های جدید در اروپا جمعا 1.253.877 واحد در ماه ژانویه سال 2018 درمقایسه با 1.170.256 وسیله نقلیه فروخته شده در ماه های مشابه در سال 2017 بود، تولید کننده اتومبیل اروپا  ACEA در روز پنج شنبه مصادف با 15 فوریه این خبار را اعلام کرد. چهار پنجم از بازارهای عمده اتحادیه اروپا گزارش کردند که در ماه ژانویه  رشدی در تقاضا وجود داشته در حالی که در انگلستان بازار خوردو دهمین ماه کاهش خود را با کاهش ثبت شده جدید 6.27 درصد را گزارش نمود.
به گفته انجمن جهانی فولاد به طور متوسط حدود 900 کیلو گرم فولاد در هر ماشین به کار برده می شود.
منبع: متال بولتن

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581