با توجه به افزایش پروژه های زیربنایی و افزایش فعالیت های ساخت و ساز و املاک، تقاضای داخلی فولاد در هند در هفت ماه اول سال ۲۰۲۲ افزایش داشته است.
* بررسی تقاضای داخلی فولاد در هند
به گزارش آرتان پرس و به نقل از livemint، موسسه تحقیقاتی CareEdge در گزارشی که در روز دوشنبه (۱۴ نوامبر) منتشر شد اعلام کرد که تولید و مصرف فولاد هند در هفت ماه اول سال مالی ۲۰۲۲ (آوریل تا اکتبر) به ترتیب ۶.۴ درصد و ۱۱.۴ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ رشد داشته است.
فعالان بازار در روز دوشنبه (۱۴ نوامبر) اعلام کردند تمایل دولت هند به پروژه های زیربنایی، افزایش فعالیت های ساخت و ساز و املاک و همچنین اعلام تقاضای زیاد از بخش خودرو، رشد تقاضای فولاد در هند را پیش بینی می کند.
دراین میان معامله گران گزارش دادند در دسترس بودن بیشتر فولاد در بازار داخلی به دلیل وضع مالیات صادراتی منجر به تداوم تعدیل قیمت فولاد در کوتاه مدت خواهد شد. علاوه بر این، افزایش مالیات صادراتی فولاد به تولید فولاد با هزینه کمتر کمک خواهد کرد.
به نقل از منابع خبری در گزارش موسسه تحقیقاتی CareEdge آمده است که نرخ رشد تولید و مصرف فولاد هند در سال مالی ۲۰۲۳ به ترتیب در حدود ۳ تا ۵ درصد و ۹ تا ۱۰ درصد خواهد بود.
در ادامه بیانیه منتشر شده توسط موسسه تحقیقاتی CareEdge در روز دوشنبه (۱۴ نوامبر)، آمده است که تنش های ژئوپلیتیکی، کاهش قیمت سنگ آهن و تقاضای ضعیف بین المللی همچنان تحقق کاهش قیمت فولاد در هند را تحت فشار نگه می دارد. به نقل از منابع خبری انتظار می رود قیمت های داخلی فولاد در هند در کوتاه مدت پایین بماند، در حالی که تقاضای قوی می تواند به دلیل کاهش صادرات، فرصتی برای بهبود بازار فولاد ایجاد کند.
در گزارش موسسه تحقیقاتی CareEdge آمده است:
انتظار می رود هند شاهد کاهش حدود ۵۰ تا ۵۵ درصدی صادرات در سال مالی ۲۰۲۳ باشد، زیرا دستور اعلام مالیات صادراتی برای طیف وسیعی از محصولات فولادی نهایی توسط دولت هند در ماه می ۲۰۲۲ صادر شد.
تحلیل گران بازار در روز دوشنبه (۱۴ نوامبر) گزارش دادند رشد تقاضای داخلی فولاد در سال مالی ۲۰۲۳ بین ۹ تا ۱۰ درصد افزایش خواهد یافت. باید توجه داشت که افزایش تقاضا در هند به دلیل فشارهای زیرساختی دولت و افزایش سرمایه گذاری در بخش های املاک و مستغلات و ساخت و ساز در بحبوحه جهش کلی اقتصاد در سال مالی ۲۰۲۳ خواهد بود. علاوه بر این، منابع خبری اعلام کردند کاهش قیمت مواد خام (به دلیل افزایش مالیات صادراتی سنگ آهن از ۳۰ درصد به ۵۰ درصد در ماه می ۲۰۲۲) نیز از تولید فولاد در هند در سال ۲۰۲۳ حمایت خواهد کرد، اگرچه قیمت فولاد همچنان در حد متوسط باقی خواهد ماند.
آقای Tanvi Shah مدیر مشاوره مرکز تحقیقات CareEdge، اظهار کرد:
حاشیه سود عملیاتی کارخانه های تولید کننده فولاد در سال مالی ۲۰۲۳ نسبت به اوج سال مالی ۲۰۲۲ به دلیل تعدیل در تحقق اهداف تولید کنندگان علیرغم هزینه های نسبتاً پایین مواد خام، کاهش خواهد یافت.
آقای Tanvi Shah در ادامه تصریح کرد:
احتمالاً میزان صادرات در طول سال مالی ۲۰۲۳، در مقایسه با سال مالی ۲۰۲۲ شاهد کاهش رشد خواهد بود، که عمدتاً به دلیل اعمال مالیات صادراتی است که صادرات فولاد از هند را گران می کند. به همین ترتیب، مالیات صادراتی کنسانتره سنگ آهن از ۳۰ درصد به ۵۰ درصد افزایش یافت و همچنین برای تقویت عرضه داخلی، مالیات ۴۵ درصدی بر گندله سنگ آهن اعمال شد.
بر اساس گزارش منتشر شده توسط موسسه تحقیقاتی CareEdge در روز دوشنبه (۱۴ نوامبر)، عرضه بیشتر فولاد در بازار داخلی به دلیل اعلام مالیات صادراتی منجر به تداوم تعدیل قیمت فولاد در کوتاه مدت خواهد شد. علاوه بر این، افزایش مالیات صادراتی فولاد به تولید فولاد با هزینه کمتر کمک می کند.
معامله گران در روز دوشنبه (۱۴ نوامبر) اعلام کردند با توجه به گزارشات، مصرف داخلی فولاد هند با حمایت از بهبود فعالیت های اقتصادی و ادامه سرمایه گذاری دولت در زیرساخت ها و بخش های ساختمانی به رشد خود ادامه خواهد داد. همچنین باید توجه داشت که برای پاسخگویی به تقاضای رو به رشد داخلی، تولید فولاد داخلی هند با پشتوانه ظرفیت بالای سطوح بهره برداری به شدت رشد خواهد کرد.
علاوه بر این به نقل از چندین منبع خبری، احیای فعالیت های اقتصادی از صنایع مصرف کننده نهایی مانند ساخت و ساز، صنایع زیرساختی، خودرو، املاک و مستغلات و کالاهای بادوام مورد علاقه مصرف کننده، از مصرف فولاد حمایت می کند و به تولید فولاد در هند کمک خواهد کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه