سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴ 16 ذو القعدة 1446 Tuesday, 13 May , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    آذر ۱۴۰۱
    ش ی د س چ پ ج
    « آبان   دی »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    ۱۳ هزار تن ورق سرد صادر شد

    شناسه : 72294 02 آذر 1401 - 13:00
    بر اساس آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، ۱۳ هزار تن ورق سرد در هفت ماه ابتدایی سال صادر شده که نسبت به میزان صادرات آن در مدت مشابه سال گذشته، ۱۸ درصد بیشتر است.
    ۱۳ هزار تن ورق سرد صادر شد
    پ
    پ

    بر اساس آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، ۱۳ هزار تن ورق سرد در هفت ماه ابتدایی سال صادر شده که نسبت به میزان صادرات آن در مدت مشابه سال گذشته، ۱۸ درصد بیشتر است.

    * صادرات ۱۳ هزار تن ورق سرد

    به گزارش آرتان پرس، بر اساس آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، طی هفت ماهه امسال یک میلیون و ۵۸۰ هزار تن مقاطع طویل فولادی صادر شده که نسبت به یک میلیون و ۴۸۶ هزار تن صادر شده در مدت مشابه سال گذشته ۶ درصد بیشتر شده است.

    صادرات سایر اقلام فولادی در مجموع هفت ماهه ۱۴۰۱، همچون مقاطع تخت، محصولات فولادی و آهن اسفنجی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افت صادرات چهار درصدی برای محصولات فولادی و افت ۴۶ درصدی برای مقاطع تخت و آهن‌اسفنجی ثبت شده است.

    از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه، یک میلیون و ۵۸۰ هزار تن مقاطع طویل فولادی صادر شده که یک میلیون و ۴۱۵ هزار تن آن میلگرد (با رشد هشت درصدی نسبت به سال گذشته)، ۹۱ هزار تن نبشی، ناودانی و سایر مقاطع (با افت ۱۳ درصدی) و ۷۴ هزار تن تیر آهن (با افت یک درصدی) صادر شده که در مجموع نسبت به صادرات این مقاطع در هفت ماهه ۱۴۰۰، افزایش شش درصدی رخ داده است.

    صادرات شمش فولاد (فولاد میانی) با رشد ۱۸ درصدی از چهار میلیون و ۵۷ هزار تن به چهار میلیون و ۷۹۹ هزار تن رسیده است.

    از مجموع کل شمش صادر شده، یک میلیون و ۳۳۵ هزار تن سهم اسلب است که صادرات آن در هفت ماهه امسال ۳۶ درصد کمتر از میزان صادر شده در مدت مشابه سال گذشته است. همچنین۸۶۰ هزار تن بیلت‌ و بلوم صادر شده که چهار درصد بیش از میزان صادرات آن در هفت ماهه ۱۴۰۰ است.

    صادرات محصولات فولادی چهار درصد نسبت به صادرات آن در هفت ماهه سال گذشته کاهش یافته و از یک میلیون و ۸۵۵ هزار تن صادرات در نیمه نخست ۱۴۰۰ به یک میلیون و ۴۲۳ هزار تن در مجموع هفت ماهه ۱۴۰۱ رسیده که ۳۵۸ هزار تن آن در مهر ماه صادر شده و الباقی متعلق به نیمه نخست سال است.

    همچنین، در هفت ماه ابتدایی امسال، ۲۰۱ هزار تن مقاطع تخت و ۳۷۸ هزار تن آهن اسفنجی صادر شده که به نسبت ۳۶۹ هزار تن مجموع مقاطع تخت فولادی و ۶۹۸ هزار تن آهن اسفنجی صادر شده در مدت مشابه سال ۱۴۰۰، هر یک کاهش ۴۶ درصدی را تجربه کرده است.

    از میزان مقاطع تخت فولادی صادر شده، با کاهش ۵۱ درصدی ۱۴۱ هزار تن ورق گرم، با کاهش ۳۰ درصدی ۴۷ هزار تن ورق پوشش‌دار صادر شده است. ۱۳ هزار تن ورق سرد نیز در این مدت صادر شده که نسبت به میزان صادرات آن در مدت مشابه سال گذشته، ۱۸ درصد بیشتر است.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.