با توجه به شروع بحران انرژی از سپتامبر ۲۰۲۱ تا سپتامبر ۲۰۲۲، دولت آلمان با طرح غلبه بر بحران انرژی و حمایت از خانوارها و شرکت ها موافقت کرد.
* بررسی جزئیات طرح غلبه بر بحران انرژی
به گزارش آرتان پرس و به نقل از GMK، دولت آلمان در پایان هفته منتهی به روز دوشنبه (۲۸ نوامبر) با جزئیات طرح غلبه بر بحران انرژی و حمایت از خانوارها و شرکت ها موافقت کرد. بررسی ها نشان داد Euractiv در مورد این مسئله گزارش مفصلی ارائه داده است.
فعالان بازار در روز دوشنبه (۲۸ نوامبر) اعلام کردند از سال ۲۰۲۳، صنعت ۷۰ درصد گاز مصرفی سالانه را با قیمت ۷ سنت یورو به ازای هر کیلووات ساعت انرژی دریافت خواهد کرد.
دراین میان معامله گران در روز دوشنبه (۲۸ نوامبر) گزارش دادند اقدامات حمایتی انرژی عملاً از اول ژانویه ۲۰۲۳ لازم الاجرا میشود و تا پایان آوریل ۲۰۲۴ ادامه خواهد داشت. به نقل از چندین منبع خبری این اقدامات با در نظر گرفتن سوابق گذشته اعمال خواهند شد، زیرا قوانین وضع شده تا مارس ۲۰۲۳ به دلیل عوارض قانونی و نیاز به دستیابی به یک هدف بزرگتر اجباری نخواهد شد. بررسی ها نشان داده این طرح باید از صرفه جویی در گاز حداقل ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته اطمینان حاصل کند.
تحلیل گران بازار در روز دوشنبه (۲۸ نوامبر) اعلام کردند به طور خاص از ژانویه ۲۰۲۳، مصرف کنندگان صنعتی ۷۰ درصد از مصرف گاز سالانه خود را (سال 2021 معیار است) با قیمت تضمینی ۷ یورو سنت در هر کیلووات ساعت دریافت خواهند کرد. باید توجه داشت که ۳۰ درصد باقیمانده از مصرف گاز سالانه برای صنعت به قیمت بازار خواهد بود.
در نتیجه چندین منبع خبری اعلام کردند در مورد قیمت برق، طبق وب سایت دولت، برای شرکت های متوسط و بزرگ با مصرف سالانه بیش از ۳۰۰۰۰ کیلووات ساعت، محدودیت قیمت ۱۳ یورو سنت در کیلووات ساعت به اضافه پرداخت هزینه برای شبکه، مالیات و هزینه های اضافی خواهد بود. این سهمیه برای ۷۰ درصد مصرف شرکت ها اعمال شده و برای حجم هایی که بیش از ۷۰ درصد هستند، قیمت های عادی اعمال می شود. باید توجه داشت که محدودیت قیمت برق برای همه گروه های مصرف کننده از ابتدای سال ۲۰۲۳ اجرایی خواهد شد.
فعالان بازار در روز دوشنبه (۲۸ نوامبر) گزارش دادند به منظور تامین مالی این طرح، برلین مالیاتی بر سود مازاد شرکت های انرژی اعمال خواهد کرد که از اول دسامبر تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۳ اعمال می شود و احتمال تمدید آن تا آوریل ۲۰۲۴ وجود خواهد داشت. در محاسبات پایه، دولت هزینههای تولید زغال سنگ و هزینه مربوط به نیروگاه های هسته ای را بر حسب قیمت ساعتی برق مقایسه کرده است. باید توجه داشت که این مقایسه با در نظر گرفتن قراردادهای پوششی احتمالی یا قراردادهای آتی منعقد شده توسط شرکت ها انجام شده است. برای تاسیسات انرژی تجدیدپذیر، میانگین ارزش ماهانه استفاده خواهد شد.
همانطور که مرکز GMK قبلا گزارش داده است، طبق اطلاعات منتشر شده توسط مرکز تحلیلی Bruegel ، با شروع بحران انرژی از سپتامبر ۲۰۲۱ تا سپتامبر ۲۰۲۲، کشورهای اتحادیه اروپا تقریبا ۵۰۰ میلیارد یورو برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر افزایش هزینه های انرژی اختصاص داده اند. باید توجه داشت که کشور آلمان در دریافت میزان کمک ها جزو کشورهای پیشتاز بوده است.
همچنین تحلیل گران بازار در روز دوشنبه (۲۸ نوامبر) اعلام کردند، دولت ایتالیا ۹.۱ میلیارد یورو را برای جبران هزینه های بالای انرژی اختصاص داده است که یک سوم از این مقدار به اعتبار مالیاتی برای شرکت ها اختصاص می یابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه