یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳ 5 ربيع أول 1446 Sunday, 8 September , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    فروردین ۱۳۹۵
    ش ی د س چ پ ج
    « اسفند   اردیبهشت »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    رشد ۱۱ درصدی صنعت فولاد هند بدون تقاضای داخلی

    شناسه : 726 26 فروردین 1396 - 4:33

    در سال تولیدی ۲۰۱۶-۲۰۱۷ میلادی هند توانست به عنوان دومین تولید کننده بزرگ فولاد در دنیا شناخته شود. انتظار می رود در میان مدت تولید فولاد در این کشور با سرعت بالاتری رشد کند و هند برای تامین نیاز داخلی نیازی به واردات نداشته باشد.

    پ
    پ

    جایگاه هند در بازار فولاد دنیا رشد کرد

    در سال تولیدی ۲۰۱۶-۲۰۱۷ میلادی هند توانست به عنوان دومین تولید کننده بزرگ فولاد در دنیا معرفی شود. در این سال تولید فولاد ۱۱ درصد نسبت به سال قبل از ان افزایش یافت و به ۱۰۱.۲ میلیون تن رسید. این در حالیست که مصرف داخلی فولاد به دلیل ضعف در بازار مسکن هند و کاهش تقاضا در کارخانه های خودروسازی این کشور نه تنها رشد نکرد بلکه با سرعت کمی نسبت به قبل کاهش یافت.

    در فاصله ماههای آوریل سال ۲۰۱۶ تا انتهای مارس سال ۲۰۱۷ میلادی شرکتهای فولادسازی SAIL ,RINL,TATA,ESSAR,JSWL, JSPL بالغ بر ۵۷.۵ میلیون تن فولاد تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۱۸.۵ درصد رشد داشت. این در حالیست که دیگر فولادسازان کشور هند در این بازه زمانی شاهد کاهش ۱.۲ درصدی تولید فولاد بودند.

    رشد تولید فولاد در کشور هند در کنار کاهش مصرف داخلی سبب شد تا فرصت بیشتری برای صادرات فولاد ایجاد شود . در این بازه یک ساله حجم صادرات فولاد از این کشور دو برابر شد و به ۸.۲۴ میلیون تن رسید. در بازه اوریل تا مارس سال قبل هند تنها ۴.۰۷ میلیون تن فولاد صادر کرده بود.در فاصله اوریل سال ۲۰۱۶ تا مارس سال ۲۰۱۷ واردات فولاد به این کشور نسبت به قبل ۳۷ درصد تنزل یافتو به ۷.۲ میلیون تن رسید . در این سال هند توانست به عنوان یک صادر کننده خالص فولاد در دنیا معرفی شود.

    حمایتهای دولتی از صنعت فولاد موثر بود

    به دلیل اهمیت صنعت فولاددر اقتصاد هند، این کشور از سال ۲۰۱۵ میلادی سیاستهایی برای حمایت از صنعت داخلی اجرا کرد. در اولین گام تعرفه واردات فولاد د و فراورده های فولادی را افزایش داد تا بخش بیشتری از نیاز داخلی با فولاد تولید شده در هند پاسخ داده شود. این سیاست سبب شد تا واردات با روندی تدریجی نه یکباره تنزل یابد . از طرف دیگر دولت از طریق تامین مالی بانکی یا کمکهای دولتی زمینه را برای افزایش ظرفیت تولید فولاد داخلی فراهم کرد. با کمک این منابع مالی فولادسازان نوسازی واحدها و توسعه سطح تکنولوژی آنها را انجام دادند که منجر به افزایش توان و ظرفیت تولید شد. دولت به فعالان صنعت فولادسازی اطمینان داده است که سرمایه گذاری تازه ای در جهت نوسازی زیر ساختهای این صنعت و احداث واحدهای تازه انجام می دهد تا از این طریق اقتدار این صنعت را افزایش دهد .

    تحلیل گران بر این باور هستند که صنعت فولاد سازی هند افق روشنی در پیش رو دارد و در میان مدت می تواند به عنوان یک صنعت مقتدر در بازار جهانی ابراز وجود کند. آنها با مطالعه عملکرد صنعت فولاد هند در ده سال اخیر روند کنونی حاکم بر بازار را افزایشی می دانند و بر این باور هستند که بازار فولاد هند تا ۱۰ سال آینده نیازی به واردات نخواهد داشت.

    هند بعد از چین دومین تولید کننده بزرگ فولاد در قاره آسیا است ولی به کمک سرمایه گذاریهای انجام شده در صنعت فولاد سازی در حال تبدیل شدن به دومین تولید کننده بزرگ فولاد در دنیا است . نرخ رشد تولید فولاد در هند در ده سال آینده بالغ بر ۷ درصد در سال پیش بینی شده است که موفقیت بزرگی برای این کشود محسوب خواهد شد.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.