یک مقام مسئول در شرکت بزرگ فولادی در شمالشرق کشور از آغاز «قطعی گاز» در واحدهای فولادی در روزهای اخیر خبر داد.
* آغاز زیانهای کلان با کاهش تولید
به گزارش آرتان پرس، حسین بختیاری با اشاره به آغاز قطعی گاز صنایع در روزهای اخیر، اظهار داشت گاز مجتمع فولاد خراسان چهار روز است که به علت برودت هوا و افت فشار در خط لوله گاز شمالشرق کشور قطع شده است.
وی با بیان اینکه تولید در واحدهای احیا و تولید آهن اسفنجی آسیب بیشتری از قطعی گاز دیده اند، گفت:
این مجتمع دو واحد احیای ۸۰۰ هزار تنی دارد که در این دو واحد مجموعا سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن تولید آهن اسفنجی داریم.
معاون فروش فولاد خراسان با اشاره به اینکه قطعی گاز مشابه سالهای قبل قطع شده است، تصریح کرد:
قطعی گاز صنایع در سالهای گذشته از زمستان بود اما امسال از پاییز قطعی گاز شروع شده و هیچ خبری هم از وصلی مجدد گاز به ما داده نشده است و به احتمال قوی، قطعی گاز تا پایان زمستان ادامه خواهد داشت.
بختیاری درباره صدمات و زیانهای مالی ناشی از قطعی گاز به این واحد تولیدی اظهارداشت:
فولاد خراسان ماهانه حدود ۱۴۰ هزار تن تولید آهن اسفنجی را از دست می دهد که اگر با قیمت ۹ هزار و ۲۰۰ تومان آهن اسفنجی تولیدی را محاسبه شود، رقمی معادل ۱۲۰۰ میلیارد تومان ماهانه برای این مجتمع خسارت و زیان مالی به همراه دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه