با توجه به افزایش قیمت انرژی، تورم بی سابقه و مشکلات عرضه، تولید ناخالص داخلی آلمان در سال ۲۰۲۲ به اندازه ناچیزی افزایش یافت.
* بررسی تولید ناخالص داخلی آلمان در سال ۲۰۲۲
به گزارش آرتان پرس و به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط اداره آمار فدرال (Destatis) در روز دوشنبه (۱۶ ژانویه) نشان داد با وجود قیمت بالای انرژی، تورم بی سابقه و مشکلات عرضه، تولید ناخالص داخلی آلمان (GDP) در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال گذشته حدود ۱.۹ درصد افزایش یافته است.
فعالان بازار در روز دوشنبه (۱۶ ژانویه) گزارش دادند وضعیت اقتصادی آلمان در سال ۲۰۲۲ تحت تاثیر افزایش قیمت انرژی و جنگ در اوکراین بوده است.
به نقل از چندین منبع خبری، اقتصاد آلمان در سال ۲۰۲۲ بهتر از حد انتظار عمل کرد. بدترین انتظارات رکود اقتصادی در آلمان در نظر گرفته شده بود اما اقتصاد این کشور با رشد متوسط ۰.۴ درصدی در سه ماهه سوم ۲۰۲۲ همراه شد. داده های منتشر شده توسط اداره آمار فدرال (Destatis) در روز دوشنبه (۱۶ ژانویه) پیش بینی می کند که پویایی تولید ناخالص داخلی در سه ماهه چهارم ۲۰۲۲ در پایان ژانویه ۲۰۲۳ تاثیر خود را بر بازار بگذارد.
آقای Ruth Brand رئیس اداره آمار فدرال (Destatis) آلمان اظهار کرد:
در سال ۲۰۲۲، وضعیت عمومی اقتصادی آلمان تحت تأثیر پیامدهای جنگ در اوکراین و افزایش بسیار بالای قیمت انرژی قرار گرفته است. این در حالی است که بررسی ها نشان می دهد در سال ۲۰۲۱، اقتصاد این کشور ۲.۶ درصد افزایش یافته اشت.
معامله گران در روز دوشنبه (۱۶ ژانویه) اعلام کردند در سال ۲۰۲۲ کشور آلمان با افزایش سریع تورم و مبارزه برای تضمین منابع انرژی مواجه شد، زیرا خریداری سوخت های فسیلی از فدراسیون روسیه را کنار گذاشته است. با این حال باید توجه داشت که اثر این ضربه با افزایش موفقیت آمیز ذخایر گاز و زمستان گرمتر از حد معمول و همچنین بسته حمایتی ۲۰۰ میلیارد یورویی برای محافظت از شرکت ها و مصرف کنندگان در برابر بحران انرژی، کاهش یافت.
به نقل از برخی تاجران، از نظر تقاضا رشد اقتصاد آلمان در سال ۲۰۲۲ عمدتاً ناشی از هزینه های خانوار برای مصرف نهایی بوده است.
همچنین در این میان تحلیل گران بازار در روز دوشنبه (۱۶ ژانویه) اعلام کردند با توجه به تلاش های دولت آلمان برای غلبه بر بحران انرژی، بسیاری از اقتصاددانان برای سال ۲۰۲۳ پیش بینی های بهتری نسبت به آغاز تهاجم گسترده روسیه به اوکراین در نظر گرفته اند. منابع خبری اعلام کردند که رکود کشور آلمان در سال ۲۰۲۳ احتمالاً نسبتاً ملایم خواهد بود و کندی اقتصاد در نیمه زمستان سال جاری کمتر و کوتاه تر از حد انتظار خواهد بود.
همانطور که مرکز GMK قبلا گزارش داده بود، آلمان به مدت ۹ ماه پس از شروع جنگ در اوکراین، ۴۴۰ میلیارد یورو برای مبارزه با بحران انرژی هزینه کرده است. باید توجه داشت که این حجم نشان دهنده کل برنامه ها و طرح های کمک مالی است که دولت این کشور برای حمایت از بخش انرژی کشور پس از افزایش قیمت ها و از دست دادن گاز از فدراسیون روسیه به عنوان تامین کننده اصلی راه اندازی کرده است.
بررسی ها نشان می دهد رقم هزینه شده برای مبارزه با بحران انرژی در آلمان با رقم هزینه شده برای محافظت از اقتصاد آلمان در برابر تأثیر همه گیری ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰ به شدت قابل مقایسه است. باید توجه داشت که دولت آلمان در سال ۲۰۲۰ حدود ۴۸۰ میلیارد یورو برای مبارزه با ویروس کرونا هزینه کرده بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه