با توجه به توقف احتمالی تولید به دلیل تقاضای کم و هزینه های بالای انرژی در کارخانه های ترکیه، میزان واردات قراضه فولادی به ترکیه در دسامبر 2022 کاهش یافته است.
* بررسی میزان واردات قراضه فولادی به ترکیه در دسامبر 2022
به گزارش آرتان پرس و به نقل از GMK، کالانیش با مراجعه به موسسه آمار ترکیه (TUIK) در روز دوشنبه (6 فوریه) اعلام کرد شرکت های فولادی مستقر در ترکیه واردات قراضه فولادی را در دسامبر 2022 به 1.27 میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان قراضه فولادی وارد شده به ترکیه در دسامبر 2022 نسبت به نوامبر 2022 با کاهش 4.5 درصدی همراه بوده است.
فعالان بازار در روز دوشنبه (6 فوریه) گزارش دادند میزان قراضه فولادی وارد شده توسط مصرف کنندگان مستقر در ترکیه در دسامبر 2022 در مقایسه با دسامبر 2021 حدود 2 برابر کمتر بوده است. برررسی ها نشان می دهد در سال 2022 حجم واردات قراضه فولادی حدود 20.93 میلیون تن گزارش شد که نسبت به سال 2021 با کاهش 16.5 درصدی همراه بوده است.
به نقل از چندین منبع خبری، ایالات متحده بیشترین قراضه فولادی را در دسامبر 2022 به ترکیه تحویل داد. باید توجه داشت که میزان قراضه فولادی تحویل داده شده به ترکیه از طرف ایالات متحده حدود 284.93 هزار تن اعلام شد که نسبت به دسامبر 2021 حدود 17.5 درصد افت داشته است.
معامله گران در روز دوشنبه (6 فوریه) اعلام کردند کشور بریتانیا در دسامبر 2022 حدود 133.4 هزار تن قراضه فولادی به ترکیه ارسال کرد. این در حالی است که میزان قراضه فولادی ارسال شده به ترکیه توسط بریتانیا نسبت به دسامبر 2021 حدود 2 برابر کمتر شده است.
در این میان چندین منبع خبری اعلام کردند میزان قراضه فولادی صادر شده از کشور هلند به ترکیه نیز در دسامبر 2022 حدود 115.7 هزار تن بود که نسبت به دسامبر 2021 حدود 399.7 هزار تن افت داشته است.
تحلیل گران بازار در روز دوشنبه (6 فوریه) گزارش دادند کاهش حجم واردات قراضه فولادی به کشور ترکیه با حجم کم محصولات تولید شده در کارخانجات فولاد داخلی همراه است. بررسی ها نشان می دهد در اواسط ماه آگوست، کارخانه ها از توقف احتمالی تولید به دلیل تقاضای کم و هزینه های بالای انرژی خبر دادند. باید توجه داشت که تولید کنندگان نمی توانند قیمت محصولات خود را چه در بازارهای داخلی و چه در بازارهای صادراتی افزایش دهند و به همین دلیل تولید فولاد زیان ده می شود.
به نقل از برخی تاجران، ، ترکیه از سپتامبر 2022 قیمت برق و گاز صنعت فولاد را 50 درصد افزایش داده است که در نتیجه وضعیت را برای فولادسازان محلی بدتر خواهد کرد. در این میان بررسی ها نشان می دهد در اواخر سال 2022 و اوایل سال 2023، تنظیم کننده های انرژی محلی قیمت گاز و برق کمتری را برای صنعت گزارش کردند که می تواند به بهبود وضعیت صنعت متالورژی کمک کند.
همانطور که مرکز GMK قبلا گزارش داد، ترکیه در سال 2021 واردات قراضه فولادی را به 25.1 میلیون تن رساند. این در حالی است که میزان واردات قراضه فولادی در این کشور نسبت به سال 2020 با افزایش 11.5 درصدی همراه بوده است.
معامله گران در روز دوشنبه (6 فوریه) اعلام کردند کشورهای مستقل مشترک المنافع و اوکراین نیز در سال 2021 در مجموع 2.65 میلیون تن قراضه فولادی به فولادسازان ترکیه صادر کردند. این در حالی است که میزان قراضه فولادی صادر شده از این کشورها به ترکیه در سال 2021 حدود 9.7 درصد بیشتر از سال 2020 بوده است.
به نقل از برخی تاجران، کشور ترکیه از نظر تولید محصولات فولادی در رتبه هشتم جهان قرار دارد. بررسی ها نشان می دهد در سال 2022، شرکت های مستقر در ترکیه تولید فولاد را به 35.1 میلیون تن رساندند. بررسی ها نشان می دهد میزان محصولات فولادی تولید شده توسط شرکت های فولادی مستقر در ترکیه در سال 2022 حدود 12.9 درصد نسبت به سال 2021 افت داشته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه