چهارشنبه, ۱ بهمن , ۱۴۰۴ 3 شعبان 1447 Wednesday, 21 January , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اسفند ۱۴۰۱
    ش ی د س چ پ ج
    « بهمن   فروردین »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد

    ایران و مالزی؛ بیشترین تولید کننده فولاد در جهان

    شناسه : 74597 01 اسفند 1401 - 10:00
    عضو هیات مدیره اتحادیه صنفی آهن و فولاد تهران گفت: ایران بعد از مالزی، بیشترین رشد تولید فولاد را در سال ۲۰۲۲ داشته است.
    ایران و مالزی؛ بیشترین تولید کننده فولاد در جهان
    پ
    پ

    عضو هیات مدیره اتحادیه صنفی آهن و فولاد تهران گفت: ایران بعد از مالزی، بیشترین رشد تولید فولاد را در سال ۲۰۲۲ داشته است.

    * بیشترین تولید کنندگان فولاد در جهان

    به گزارش آرتان پرس، محمد صادق چیت ساز با اشاره به آخرین وضعیت تولید فولاد در جهان، اظهار داشت: ایران، هند، اندونزی، مالزی، عربستان، بلژیک، پاکستان، آرژانتین، الجزایر و امارات کشور‌هایی هستند که تولید فولاد آن‌ها در سال ۲۰۲۲ در مقایسه با سال ۲۰۲۱ رشد داشته است که بیشترین رشد تولید در این سال با ۱۰.۹ درصد به پاکستان اختصاص یافته و پس از آن مالزی و ایران قرار دارند.

    وی گفت:

    تولید فولاد کره جنوبی ۶.۵ درصد، آلمان ۸.۴ درصد، ترکیه ۱۲.۹ درصد، ایتالیا, ۱۱.۶ درصد، مکزیک و فرانسه ۱۳.۱ درصد، انگلیس ۱۵.۶ درصد کاهش یافته ضمن اینکه میزان تولید فولاد در ۱۰ ماهه امسال نیز ۲۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تن بوده است.

    عضو هیات مدیره اتحادیه صنفی آهن و فولاد تهران در خصوص صادرات فولاد تصریح کرد:

    مجموع صادرات فولاد در سال جاری ۸ میلیون و ۴۳۳ هزار تن بوده است که خبر از کاهش یک درصدی صادرات فولاد میانی می‌دهد. صادرات آهن اسفنجی امسال به ۷۴۴ هزار تن رسید،  ضمن اینکه از ابتدای امسال تاکنون صادرات فولاد میانی ۵ میلیون و ۷۴۸ هزار تن بوده است.

    چیت ساز خاطرنشان کرد:

    در کل امسال، صادرات فولاد ۲ میلیون و ۶۸۵ هزار تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد کاهش داشته است.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.