شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    فروردین ۱۴۰۱
    ش ی د س چ پ ج
    « اسفند   اردیبهشت »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    26272829  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد

    تعویق افزایش عوارض واردات محصولات فولادی تخت به ترکیه

    شناسه : 75071 16 فروردین 1402 - 15:00
    با توجه به داده های بررسی شده، افزایش عوارض واردات محصولات فولادی تخت به ترکیه بار دیگر به تعویق افتاد و فعالان بازار در حال حاضر تاخیر بیشتری را پیش بینی می کنند.
    تعویق افزایش عوارض واردات محصولات فولادی تخت به ترکیه
    پ
    پ

    با توجه به داده های بررسی شده، افزایش عوارض واردات محصولات فولادی تخت به ترکیه بار دیگر به تعویق افتاد و فعالان بازار در حال حاضر تاخیر بیشتری را پیش بینی می کنند.

    * بررسی افزایش عوارض واردات محصولات فولادی تخت به ترکیه

    به گزارش آرتان پرس و به نقل از GMK، وب سایت خبری کالانیش با استناد به روزنامه رسمی کشور ترکیه در روز سه شنبه (۴ آوریل) اعلام کرد این کشور بار دیگر افزایش برنامه ریزی شده در تعرفه واردات محصولات فولادی تخت را تا اول ماه می ۲۰۲۳ به تعویق انداخته است.

    فعالان بازار در روز سه شنبه (۴ آوریل) گزارش دادند قرار بر این بود که از مارس ۲۰۲۳ تعرفه عوارض واردات محصولات فولادی تخت به ترکیه افزایش یابد، اما متعاقباً این اقدامات به دلیل زمین لرزه های به وجود آمده در ماه فوریه به مدت یک ماه به تعویق افتاد. اما باید توجه داشت که اکنون نیز یک تعویق جدید برای افزایش این تعرفه ها اعلام شده است.

    به نقل از چندین منبع خبری، حداقل دو تولیدکننده بزرگ محصولات فولادی تخت مستقر در مناطق زلزله زده ترکیه به طور موقت از کار افتاده بود، در حالی که نیاز به ساخت کانتینر برای کسانی بود که خانه های خود را از دست دادند.

    در این میان معامله گران در روز سه شنبه (۴ آوریل) اعلام کردند انتظار می ‌رود تصمیم کنونی تأثیر قابل ‌توجهی بر بازار محصولات فولادی تخت در کشور ترکیه داشته باشد، همچنین فعالان بازار نیز انتظار دارند تا اول ژوئن طرح افزایش تعرفه عوارض واردات محصولات فولادی تخت به ترکیه تاخیر دیگری داشته باشد. بررسی ها نشان می دهد دلیل اصلی این است که تولید کنندگان تا این زمان به طور کامل حجم مورد نیاز خود را رزرو کرده ‌اند.

    به نقل از برخی تاجران، محصولات فولادی تخت ترکیه اخیراً به دلیل هزینه های بالای تولید در بازارهای صادراتی غیررقابتی بوده است.

    آقای Kerem Çakir رئیس انجمن کویل نورد سرد، کویل گالوانیزه و کویل پوشش دار ترکیه (SOGAD) اظهار کرد:

    من معتقد هستم که کمک به بازارهای صادراتی صنعت برای افزایش فرصت های صادراتی مهم تر از افزایش عوارض واردات است.

    همچنین تحلیل گران بازار در روز سه شنبه (۴ آوریل) گزارش دادند تولیدکنندگان داخلی محصولات فولادی تخت مستقر در ترکیه نیز به دلیل کاهش تعرفه برق و گاز از اول آوریل انتظار کاهش قیمت تمام شده این محصولات را دارند.

    در این میان برخی منابع خبری اعلام کردند پس از وقوع زلزله ترکیه در ماه فوریه، مشتریان ترکیه فوراً حجم زیادی از محصولات فولادی تخت، از جمله اسلب فولادی ، کویل نورد گرم و کویل نورد سرد را رزرو کردند. با این حال، اکنون آنها موضع مورد انتظار را اتخاذ کرده اند و علاقه ای به عرضه های جدید خارجی نشان نمی دهند.

    همانطور که مرکز GMK قبلا گزارش داده بود کشور ترکیه در ژانویه ۲۰۲۳، افزایش تعرفه گمرکی واردات برای انواع خاصی از محصولات فولادی تخت را اعلام کرد. به طور خاص، عوارض واردات کویل نورد گرم غیر آلیاژی از ۹ درصد به ۱۵ درصد، برای کویل نورد گرم آلیاژی از ۶ درصد به ۱۳ درصد افزایش یافت.

    این در حالی است که برخی فعالان بازار در روز سه شنبه (۴ آوریل) اعلام کردند عوارض واردات صفحه ضخیم فولادی تخت در ژانویه ۲۰۲۳ از ۹ تا ۱۵ درصد به ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یافت. همچنین بررسی ها نشان می دهد از ژانویه ۲۰۲۳ کویل نورد سرد بدون آلیاژ به جای ۱۰ درصد مشمول ۱۷ درصد عوارض می شوند. اما باید توجه داشت که عوارض واردات کویل نورد گرم فولادی ضد زنگ و کویل نورد ضد زنگ به ترکیه نیز بدون تغییر باقی مانده است.

    GMK

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.