جمعه, ۳ بهمن , ۱۴۰۴ 5 شعبان 1447 Friday, 23 January , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اسفند ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « بهمن   فروردین »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    پیامدهای تصمیم ترامپ برای صنعت فولاد ایران

    شناسه : 7662 14 اسفند 1396 - 7:06

    ایران به لحاظ دسترسی به آب‌های آزاد دارای مزیت است، اما این مزیت می‌تواند به ضرر کشور هم بشود.

    پ
    پ
    ایران به لحاظ دسترسی به آب‌های آزاد دارای مزیت است، اما این مزیت می‌تواند به ضرر کشور هم بشود. به طور مثال با وضع تعرفه بر واردات محصولات فولادی از سوی آمریکا، امکان اینکه بارهای سرگردان به ایران ما وارد شوند نیز وجود دارد. لذا در چنین شرایطی نباید به هیچ عنوان سپر تعرفه‌ای خود را حذف یا کم کنیم.
     
    دکتر محمود اسلامیان، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به تصمیم اخیر دولت آمریکا برای افزایش ۲۵ درصدی واردات فولاد به این کشور به  چیلان  گفت: در صورت اجرایی شدن این تصمیم، خطر هجوم واردات فولاد کشور را تهدید می کند چرا که کشورهای صادرکننده فولاد به آمریکا به دنبال بازارهای دیگری می روند و ایران هدف مناسبی برای آنهاست چون تعرفه حداقلی دارد!
     
    دکتر اسلامیان ادامه داد: در شرایطی که قیمت محصولات فولادی در داخل کشور به طور میانگین ۱۵ درصد کمتر از نرخ های جهانی است و خطر بالقوه واردات هم فولاد کشور را تهدید می کند، مطرح شدن بحث کاهش تعرفه فولاد نه تنها به صنایع پایین دستی کمکی نمی کند بلکه موجب ارسال سیگنال منفی به سرمایه گذاران صنعت فولاد کشور می شود.
     
    رئیس انجمن فولاد با تاکید بر لزوم حفظ تعرفه فعلی فولاد کشور خاطر نشان کرد: آمریکا به عنوان سردمدار اقتصاد آزاد جهان، افزایش تعرفه های فولاد را در حالی در دستور کار قرار داده که قیمت محصولات فولادی در داخل این کشور حداقل ۵۰ درصد از قیمت های جهانی بالاتر است! بنابراین از دولت انتظار می رود با تدبیر بیشتری تصمیم گیری کرده و تعرفه فولاد را در شرایط حداقلی فعلی حفظ کند.
     
    منبع: چیلان آنلاین

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.