فوتوریز اهنی چین زیان های دوشنبه شب را در طول نشست تجاری صبح در روز سه شنبه مصادف با ۶ مارس بازیابی کردند در حالی که قرادادها برای مواد خام فولادسازی عمدتا یکنواخت بودند.
قیمت های بستن فوتوریز- نشست صبح
مبادلات فوتوریز شانگهای:
میلگرد می: به ارزش ۳.۹۶۰ یوان (۶۲۴ دلار) برای هر تن ، افزایش ۲۰ یوان برای هر تن
کویل نورد گرم شده می: به ارزش ۴.۰۴۸ یوان برای هر تن، افزایش ۱۳ یوانی برای هر تن
مبادلات کامودیتی دالیان
سنگ اهن می: به ارزش ۵۲۰ یوان برای هر تن، بالای ۱.۵۰ یوان برای هر تن
زغال سنگ می: به ارزش ۱.۳۸۲.۵۰ یوان برای هر تن، بدون تغییر
کک می: به ارزش ۲.۱۸۹ یوان برای هر تن، افزایش ۱ یوان برای هر تن
مواد خام
اهنو فولاد ریژاو شرق چین قیمت های خرید کک خود را با ۱۰۰ یوان برای هر تن افزایش دادف متاثر از سه شنبه، به ۲.۰۰۰ یوان برای هر تن برای مواد یا استحکام کک ۵۷ درصدی پس از انکه برخورد csr به تسهیلات خود تحویل گرفتند.
ان قیمت های خود را ۵ برابر – با مجموعی از ۴۵۰ یوان برای هر تن – پیشتر این سال کاهش داده است.
مشتریان بزرگترین قراضه اهنی چین شاگنگ قیمت فروش خود را برای مواد خام فولادسازان با ۱۵۰ یوان برای هر تن افزایش داده اند، همچنین از روز سه شنبه به بعد قابل عمل هستند. این اولین تنظیم قیمت انها از اواسط ماه ژانویه است که ان هفتمین کاهش در سه هفته را ایجاد کرده. کارخانه در شرق چین اکنون در حال پرداخت ۲.۵۵۰ یوان برای هر تن برای قراضه سنگین با ضخامت هایی بیشتر از ۶ میلی متر تحویلی به تسهیلات خود هستند.
شاخص سنگ اهن ۶۲ درصد اهن متال بولتن با افت ۱.۳۱ دلار برای هر تن به ۷۷.۰۳ دلار برای هر تن سی اف ار چین در روز دوشنبه کاهش یافت.
شاخص زغال سنگ سخت اولیه ا فوب استرالیا ان با رشد ۲.۵۴ دلار برای هر تن به قیمت ۲۳۵.۸۴ دلار برای هر تن در همان روز بود.
اخبار کلیدی بازار
کارخانه های اصلی چین به افزایش نرخ های خروجی فولاد خام خود در اواسط فوریه ادامه دادند. موجودی انبار های انها نیز در میان تعطیلات سال نو چینی افزایش یافت. طبق داده های منتشر شده توسط بدنه صنعت در روز دوشنبه، اعضای کارخانه ها مربوط به انجمن اهنو فولاد چین (کیسا) فوباد خام در نرخ متوسط ۱.۷۹۹۶ میلیون تن برای هر روز در طول ده روز دوم ماه فوریه، بالای ۱۴.۹۰۰ تن یا ۰.۸ درصد از ۱.۷۸۴۷ میلیون تن در هر روز در طول ده روز اول ماه گذشته تولید نمودند.
شاخص میلگرد فوب چین متال بولتن با ۷.۰۸ دلار کاهش برای هر تن از جمعه گذشته به ارزش ۵۷۵.۴۲ دلار برای هرتن در روز دوشنبه بود. شاخص HRC فوب چین متال بولتن با افزایش ۱.۸۳ دلار برای هر تن به قیمت ۶۱۲.۵۸ دلار برای هر تن همان روز بود.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه