جمعه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۳ 19 جماد ثاني 1446 Friday, 20 December , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    تیر ۱۴۰۲
    ش ی د س چ پ ج
    « خرداد   مرداد »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    سال گذشته ۸ میلیون تن از تولید فولاد عقب افتادیم!

    شناسه : 77291 11 تیر 1402 - 9:00
    یک کارشناس صنعت فولاد عنوان کرد: در سال ۱۴۰۱ که برای تولید ۳۸ میلیون تن برنامه ریزی کردیم، به کمتر از ۳۰ میلیون تن رسیدیم و این یعنی ۸ میلیون تن از برنامه اصلی عقب افتادیم.
    سال گذشته ۸ میلیون تن از تولید فولاد عقب افتادیم!
    پ
    پ

    یک کارشناس صنعت فولاد عنوان کرد: در سال ۱۴۰۱ که برای تولید ۳۸ میلیون تن برنامه ریزی کردیم، به کمتر از ۳۰ میلیون تن رسیدیم و این یعنی ۸ میلیون تن از برنامه اصلی عقب افتادیم.

    * اوضاع نابسامان فولادی‌ها با قطعی برق

    به گزارش آرتان پرس، آیدین زینال زاده از کارشناسان صنعت فولاد در خصوص وضعیت احتمالی ناترازی برق در تابستان امسال اظهار داشت: با توجه به شرایط، به نظر می‌رسد در سال جاری در حوزه برق وضعیت بدتر از سال گذشته شود، چرا که مصرف کل عمومی بالاتر می‌رود و متاسفانه سرمایه‌گذاری‌هایی که باید برای افزایش تولید صورت می‌گرفت، انجام نشده است.

    وی گفت:

    اتفاق بدی که سال گذشته افتاد و بین خصولتی‌ها و خصوصی‌ها ناعدالتی شکل گرفت، این بود که برق ارائه شده فقط به خصولتی‌ها داده شد.

    این کارشناس صنعت فولاد با اشاره به میزان زیان کشور از قطعی برق صنایع فولاد، تصریح کرد:

    در سال ۹۹ کشور ۳۰ میلیون تن تولید داشت که در سال ۱۴۰۰ تولید به ۲۸ میلیون تن افت پیدا کرد. یک میلیون از این دو میلیون تن کاهش، مربوط به کمبود برق و یک میلیون نیز به کمبود گاز مربوط می‌شد. در سال ۱۴۰۱ که برای تولید ۳۸ میلیون تن برنامه ریزی کردیم، به کمتر از ۳۰ میلیون تن رسیدیم و این یعنی ۸ میلیون تن از برنامه اصلی عقب افتادیم.

    زینال زاده خاطرنشان کرد:

    در واقع کاهش تولید فولاد در سال ۱۴۰۱ سه میلیون تن به قطعی برق، چهار میلیون تن به قطعی گاز و یک میلیون تن نیز به سوءمدیریت صادرات مربوط می شد. امسال هم به نظر می‌رسد که در همان حوالی تولید داشته باشیم، این در حالی ست که تولید باید به ۴۳ میلیون تن برسد.

    زینال زاده در خاتمه درباره راهکار حل بحران ناترازی برق صنایع گفت:

    سیاست کلی باید این‌طور باشد که معمولا همه جای دنیا بخش شهری را بهینه می‌کنند تا صنایع کار کنند. ما باید قیمت برق را برای کم مصرف‌ها کاهش دهیم اما به مصرف بالا که می‌رسد، شدت قیمت افزایش یابد. از سوی دیگر، راندمان نیروگاه‌ها باید با سرمایه گذاری بخش خصوصی افزایش یابد و برق مازاد تولید شده را به بخش خصوصی بدهند.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.