سه شنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۳ 19 ربيع ثاني 1446 Tuesday, 22 October , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اردیبهشت ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « فروردین   خرداد »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    فولاد مبارکه تولید نیمی از محصولات فولادی کشور را به ‌خود اختصاص داد

    شناسه : 786 02 اردیبهشت 1396 - 4:55

    ورق فولادی؛ اصلی‌ترین محصول تولیدی کشور در ٩۵

    پ
    پ

    میزان تولید محصولات فولادی کشور در سال ۹۵، برابر با ۱۰ میلیون و ۵۵ هزار و ۸۳۲ تن بود که افت ۲٫۲۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را تجربه کرد. در این میان بیشترین سهم متعلق به فولاد مبارکه است که ۵۰ درصد کل تولید محصولات فولادی سال ۹۵ را به‌خود اختصاص داد و با ۲٫۶۸ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل، در حدود ۴ میلیون و ۹۷۷ هزار و ۹۷۲ تن ورق گرم تولید کرد.

    طبق آخرین آمار منتشر شده از عملکرد شرکت‌های داخلی در سال ۹۵، مجموع تولید محصولات فولادی کشور شامل انواع ورق، تیرآهن، میلگرد، لوله، ریل و… برابر با ۱۰ میلیون و ۵۵ هزار و ۸۳۲ تن بود که افت ۲٫۲۸ درصدی نسبت به سال ۹۴ را تجربه کرد.
    فولاد مبارکه بیشترین سهم از تولید این محصولات را به‌خود اختصاص داد و ۵۰ درصد کل تولید محصولات فولادی سال ۹۵ را از آنِ خود کرد. این مجموعه با ۲٫۶۸ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۴ میلیون و ۹۷۷ هزار و ۹۷۲ تن ورق گرم تولید کرد.
    لازم به ‌ذکر است که ورق گرم تنها محصول تمام شده تولیدی این واحد در سال ۹۵ بود. فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده محصولات تخت فولادی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقاست.
    تولید اصلی این شرکت انواع ورق مانند ورق نورد گرم و سرد است که در زمینه‌های مختلف از جمله نفت ‌و‌ گاز و خودروسازی به‌کار می‌رود.
    پس از فولاد مبارکه، به‌ترتیب ذوب آهن اصفهان با سهم ۲۰ درصدی و با تولید حدود ۲ میلیون و ۵۴ هزار و ۶۴۸ تن و سپس فولاد اکسین با سهم ۶ درصدی و با تولید حدود ۶۳۶ هزار و ۷۲۲ تن در رتبه‌های دوم و سوم بزرگترین تولید‌کنندگان محصولات فولادی کشور در سال ۹۵ قرار گرفتند.
    اصلی‌ترین محصول تولیدی کشور در این سال، ورق فولادی بود که انواع ورق گرم، ورق عریض و ورق گالوانیزه را شامل می‌شود. میلگرد و تیرآهن نیز به‌ترتیب با سهم ۲۰ و ۷ درصدی از تولید محصولات فولادی سال ۹۵، دومین و سومین محصول فولادی تولیدی کشور در سال ۹۵ بودند .
    آمار رشد منفی تولید محصولات فولادی در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴، بیانگر روند کاهشی در مصرف این محصولات و رکود بازار فولاد با وجود اظهارات وزیر صنعت و رئیس جمهور بود. می‌توان وضعیت تولید فولاد خام را به‌دلیل دارا بودن بازار مصرف مناسب‌تر خارجی، از طریق صادرات بهبود بخشید، اما این در حالی است که به دلیل رکود سایر بخش‌ها نظیر صنایع و بخش ساخت‌و‌ساز، تقاضای داخلی برای محصولات فولادی در سال ۹۵ محدود بود.
    به‌عبارت دیگر افت بخش ساختمان به‌عنوان یکی از صنایع مهم مصرف‌کننده محصولات فولادی در سال ۹۵ که پنجمین سال پیاپی رکود این بخش بود، تقاضا در حوزه محصولات فولادی را نیز با کاهش همراه کرد.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.