یکشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۲ 10 ربيع أول 1445 Sunday, 24 September , 2023 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

همکاری دوطرفه دولت و بخش خصوصی برای خروج بازار فولاد از رکود!

شناسه : 79082 26 شهریور 1402 - 13:00
یک فعال فولادی گفت: تولید فولاد نیازمند زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، جاده، راه آهن و امثال آن است که در کشور این زیرساخت‌ها هنوز به طور کامل فراهم نشده است.
همکاری دوطرفه دولت و بخش خصوصی برای خروج بازار فولاد از رکود!
پ
پ

یک فعال فولادی گفت: تولید فولاد نیازمند زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، جاده، راه آهن و امثال آن است که در کشور این زیرساخت‌ها هنوز به طور کامل فراهم نشده است.

* همکاری دوطرفه دولت و بخش خصوصی برای خروج بازار فولاد از رکود

به گزارش آرتان پرس، بهروز امجدیان مطرح کرد: واحدهای فولادسازی برای جبران هزینه‌های خود مجبور به توسعه هستند یا اینکه برای صادرات به دنبال بازارهای جدید می‌روند، این در حالی است که موانعی مانند تامین انرژی، جلوی توسعه آنها را خواهد گرفت.

وی در ادامه گفت:

محدودیت‌های انرژی علاوه بر اینکه ظرفیت فعلی تولید را کاهش می‌دهد، ظرفیت‌های آتی در این صنعت را نیز کاهش خواهد داد.

امجدیان با اشاره به افق ۱۴۰۴ فولاد تصریح کرد:

در چشم انداز سال ۱۴۰۴ در صنعت فولاد قرار بود به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد برسیم. در حال حاضر این میزان به ظرفیت‌های بالای ۴۰ میلیون تن رسیده است اما اینکه به تولید واقعی ۵۵ میلیون تن دست پیدا کنیم، بعید به نظر می‌رسد، چراکه تولید فولاد نیازمند زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، جاده، راه آهن و امثال آن است که در کشور این زیرساخت‌ها هنوز به طور کامل فراهم نشده است.

این فعال فولادی با بیان اینکه زیرساخت واردات سنگ آهن در کشور نداریم، اظهار داشت:

در کشور ۳ میلیارد سنگ آهن شناخته شده وجود دارد و در صورتی که سالانه ۲۰۰ میلیون تن از آن برداشت شود، بدون شک اگر معادن جدید دیگری اکتشاف نشوند، این معادن طی ۱۵ سال به اتمام خواهند رسید. این آماری است که خود وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه داده است.

امجدیان معتقد است:

با شرایط فعلی، در صورتی که چاره‌ای در بلندمدت برای حل مشکلات صنعت فولاد اندیشیده نشود، آینده چندان مناسبی نمی‌توان برای این حوزه در کشور انتظار داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد:

دولت وظیفه دارد زیرساخت‌های لازم را برای واحدهای فولادسازی مهیا کند و در مقابل وظیفه واحدهای فولادسازی به عنوان بخش خصوصی این است که میزان بهره وری و کارآیی خود را در زمینه مصرف انرژی و سایر مواردی که آنها را با چالش روبه رو کرده است، بالا ببرند تا از تمام بحران‌های پیش آمده بتوانند عبور کنند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.