. ارزیابی متال بولتن مربوط به قیمت ها برای محموله های انتقالی ماه می مربوط به کلاف کروم افزوده شده کیفیت مش به قیمت 560 دلار الی 590 دلار برای هر تن فوب برای سه شنبه تمام شده هفته مصادف با 27 مارس، کاهش 10 دلار برای هر تن از یک هفته پیش بود. منابع بیان کردند، قیمت های داخلی برای کلاف افتی بزرگ را در طول هفته گذشته در نتیجه ضعف در بازار فوتوریز اهنی تجربه کرد. در شرق چین قیمت های کلاف به ارزش 3.600 یوان الی 3.630 یوان (572 دلار الی 577 دلار ) برای هر تن فوب وورهاوس پیشین در روز سه شنبه کاهش 260 یوان برای هر تن از یک هفته پیش بود. مبادلات شنیده شده اند که در اواسط هفته گذشته به ارزش 570 دلار الی 590 دلار برای هر تن فوب بسته شده اند اما از ان هیچ چیز دیگری گزارش نشده است. یکی از بازرگانان در شزق چین بیان کرد که فوتوریز میلگرد جمعه گذشته بعد از انکه ایالت متحده بخشنامه های تجاری جدید را مقابل چین اعلام نمود شیب تندی پیدا کرد کف منجر به تمایلات خیلی بد بینانه در بازار کلاف ، فشار قیمت ها به سمت پایین شد.
بنابراین تعدادی از کارخانه های فولاد پیشنهاد های خود را به قیمت 560 دلار الی 570 دلار برای هرتن فوب پیشتر این هفته در مقایسه با قیمت 590 دلار الی 615 دلار برای هر تن فوب در دو روز اول از هفته گذشته کاهش دادند.
منابع بیان کردند که تعداد کمی خریدار با پشم انداز اندک برای بازار داخلی چین د رحال جستجو برای محموله های خرید به قیمت 540 دلار برای هر تن فوب این هفته هستند. اعضای بازار انتظار ندارند که هیچ مبادله ای در طول چند روز این هفته در نتیجه فاصله زیاد بین پیشنهاد ها و مزایدات به سرانجام برسد.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه