قیمت ها از ابتدای ماه مارس تقریبا یک پنجم کاهش یافته است و قیمت های پایه آن به حدود ۶۲ دلار در هر تن در میان ذخایر ثبت شده در بنادر چین رسیده است.
دولت فدرال پیش بینی می کند که قیمت عمده ترین صادرات استرالیا در سال ۲۰۱۷ می تواند ۲۰ درصد کاهش یابد تا قیمت میانگین ۵۱.۵۰ دلار در سال ۲۰۱۸ (به دلیل کاهش تقاضا در چین و کاهش تولید فولاد برای جلوگیری از آلودگی است) ثبت شود.
این مقدار پایین تر از پیش بینی های دیگر توسط بانک های بین المللی در بازار است.UBS بر این باور است که قیمت ها در سال جاری به میزان ۶۷ دلار در هر تن خواهد بود و ANZ پیش بینی می کند قیمت میانگین ۶۹ دلار آمریکا در سال ۲۰۱۸ باشد.
براساس حجم تجارت جهانی، تولید فولاد در جهان کاهش پیدا کرده و بر این اساس تقاضای سنگ آهن جهان در حال سقوط است و غیر ممکن است قیمت معامله سنگ آهن در محدوده ای معادل ۴۵ دلار به چین تحویل داده شود.
ورداستیل
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه