سه شنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۳ 19 ربيع ثاني 1446 Tuesday, 22 October , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    آبان ۱۴۰۲
    ش ی د س چ پ ج
    « مهر   آذر »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    احتمال افزایش صدور مجوزهای فولادی به ۱۶۰ میلیون تن در سال

    شناسه : 80251 14 آبان 1402 - 9:00
    دبیر انجمن سنگ آهن ایران از احتمال افزایش صدور مجوزهای فولادی به ۱۶۰ میلیون تن در سال خبر داد و گفت: صدور بی رویه مجوز فولادی پاشنه آشیل معدنکاری و هدر رفت هزاران میلیاردی سرمایه ملی است.
    احتمال افزایش صدور مجوزهای فولادی به ۱۶۰ میلیون تن در سال
    پ
    پ

    دبیر انجمن سنگ آهن ایران از احتمال افزایش صدور مجوزهای فولادی به ۱۶۰ میلیون تن در سال خبر داد و گفت: صدور بی رویه مجوز فولادی پاشنه آشیل معدنکاری و هدر رفت هزاران میلیاردی سرمایه ملی است.

    * احتمال افزایش صدور مجوزهای فولادی به ۱۶۰ میلیون تن در سال

    به گزارش آرتان پرس، سعید عسگرزاده دبیر انجمن سنگ آهن ایران درباره صدور مجوزهای فولادی اظهار کرد: ما نسبت به مجوزهای که برای تولید فولاد صادر می‌شود مسئله داشتیم و زمانی که مشخص شد حدود ۱۱۲ میلیون تن برای فولاد و متناسب با آن برای صنایع بالاستی مجوز صادر شده، نگرانی‌های خود را بارها اعلام کردیم و در جلساتی که در ستاد ملی فولاد (شرکت ملی فولاد) تشکیل می‌شود در این خصوص بحث و گفتگو کردیم.

    وی در ادامه افزود:

    بر اساس آمارهای که در ستاد ملی فولاد اعلام شد، مشخص شد این اعداد (صدور مجوزها) نه تنها کاهشی نبوده، بلکه افزایش هم پیدا کرده و هیچ کس به فکر حل این مشکل نبوده است.

    دبیر انجمن سنگ آهن ایران با بیان اینکه این احتمال وجود دارد که با این میزان از صدور مجوزها، اعداد ما به ۱۶۰ میلیون تن در سال برسد گفت:

    افزایش میزان صدور بی رویه مجوزها آمار خطرناکی است و این‌ها هدر دادن سرمایه ملی و سرمایه‌ای است که می‌تواند در نقاط دیگر با بهره وری بالاتر منجر به تولید شود.

    دبیر انجمن سنگ آهن ایران گفت:

    اگر هم اکنون صد میلیون تن فولاد تولید کرده باشیم نه برای آن زیرساخت‌های مناسب وجود دارد و نه فضای کسب کار برای آن فراهم است. حتی اگر این میزان فولاد تولید شده در سال داشته باشیم نمی‌دانیم چگونه بفروشیم و یا آن را چی کار کنیم، در واقع زیر ساخت‌های مناسب را برای این میزان تولید نداریم و اسکله‌های ما آمادگی پذیرش و صادرات آن را ندارند.

    عسگرزاده گفت:

    در بخش آهن و فولاد حتما بایستی برای این موضوع باید فکری کرد، به نظرم این موضوع یکی از دغدغه‌های است که در این خصوص وجود دارد. راحل‌های در این خصوص وجود دارد، اما کسی به دنبال راه حل نیست و دغدغه‌ای هم برای آن وجود ندارد.

    دبیر انجمن سنگ آهن ایران در خاتمه افزود:

    وقتی درباره صنعت فولاد صحبت می‌کنیم، احداث یک کارخانه یعنی هزاران میلیارد تومان پول و سرمایه این کشور که تبدیل به سوله و زمین و ماشین می‌شود و این بسیار مهم است یعنی رها کردنش توسط مجموعه مجلس و دولت کلا نظام حکمرانی کار درستی نیست و حتما بایستی به آن پراخته شود.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.