قیمت های بیلت صادراتی CIS در پایان این هفته دوشبه ۲ آوریل به دلیل تضعیف تقاضا و کاهش قیمت قراضه وارداتی در ترکیه، کاهش یافتند. به گفته متال بولتن، مشتریان کمی حاضر به خرید مواد در هفته گذشته شدند، در عوض بازاریان برای ایجاد یک روند واضح در قیمت ها پس از تعطیلات عید پاک منتظر ماندند.
کاهش قیمت داخلی بیلت در چین، یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت های بیلت صادراتی کشورهای مستقل مشترک المنافع بود. شاخص متال بولتن در روز ۲ آوریل برای بیلت صادراتی CIS در قیمت ۵۲۰ دلار در هر تن فوب دریای سیاه بود که ۲۳ دلار در هر تن نسبت به هفته قبل کاهش داشت. چندین پیشنهاد از کارخانجات CIS در محدوده ۵۲۰ تا ۵۲۵ دلار در هر تن فوب دریای سیاه گزارش شد. در همین حال، شرکت الکتروستال اوکراین محصولات خود را ۵۳۵ دلار برای هر تن فوب دریای آزوف را شامل پیش پرداخت – معادل ۵۴۵ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه بدون پیش پرداخت ارائه کرد. دیگر تولید کننده اوکراین، آرسلورمیتال، بالاترین قیمتی که ارائه داد ۵۵۰ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه بود و همچنین به گفته این شرکت رزرو سفارشات برای چند ماه آینده پر شده است.
پیشنهاداتی نادر از ۵۱۵ دلار در هر تن فوب دریای سیاه شنیده می شد، با این حال، کارخانجات با توجه به اینکه حجم مواد نوردی ماه آوریل فروخته شده و هیچ عجله ای برای فروش مواد تولید شده در ماه مه نیست؛ آماده پذیرش این قیمت نبودند. یک محموله توسط یک معامله گر در قیمت ۵۱۰ دلار در هر تن فوب دریای سیاه در اوایل هفته گذشته ثبت شد اما این اطلاعات نمی توانست به طور گسترده تایید شود و اکثر شرکت کنندگان در بازار قیمت پایین آن را قبول داشتند.
در همین حال، در اوایل هفته گذشته محموله بیلت منشاء کشورهای مستقل مشترک المنافع توسط معامله گران به شمال آفریقا به قیمت ۵۲۰ تا ۵۲۵ دلار به ازای هر تن فوب دریای سیاه فروخته شد. بیلت ارائه شده CIS در مصر در محدوده ۵۵۰ تا ۵۵۵ دلار در هر تن سی اف آر بود که معادل ۵۳۰ تا ۵۳۵ دلار به ازای هر تن فوب دریای سیاه می باشد. در همین حال، قیمت بیلت ترکیه در هفته گذشته به دلیل کاهش تقاضا برای مواد داخلی و وارداتی پس از کاهش قیمت قراضه وارداتی کاهش یافت.
شاخص روزانه متال بولتن برای HMS 1&2 (80:20) شمال اروپا نزدیک به ۳۴۹.۰۶ دلار در هر تن سی اف آر بود که به میزان ۱۷.۹۹ دلار در هر تن نسبت به روز قبل کاهش داشت. شاخص روزانه برای مواد مشابه ایالات متحده در قیمت ۳۵۸.۵۲ دلار در هر تن سی اف آر بسته شد که نسبت به روز قبل آن ۱۸.۱۱ دلار در هر تن کاهش داشته است.
تامین کنندگان بیلت CIS پیشنهادات خود را به ترکیه به ۵۵۰ تا ۵۶۰ دلار در هر تن سی اف آر یا ۵۳۰ تا ۵۴۰ دلار در هر تن فوب دریای سیاه کاهش دادند. منابع گفتند، خریداران ترکیه علاقه مند به پرداخت بیش از ۵۴۰ دلار برای هر تن سی اف آر نبودند. برخی از شرکت های بازرگانی انتظار دارند که قیمت ها همچنان پس از کاهش قیمت محصولات طویل فولادی ترکیه با توجه به تقاضای کم و ارزش کم لیره کاهش یابد. اگر این امکان وجود نداشته باشد حتی در سطوح پایین تر نیز فروش شود، بنابراین قیمت های بیلت باید کاهش یابد. در روز ۳ آوریل، پیشنهادات مواد منشاء کشورهای مستقل مشترک المنافع از معامله گران به ۵۱۰ تا ۵۱۵ دلار در هر تن فوب دریای سیاه کاهش یافت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه