سه شنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۳ 19 ربيع ثاني 1446 Tuesday, 22 October , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    دی ۱۴۰۲
    ش ی د س چ پ ج
    « آذر   بهمن »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    سوء مدیریت‌ها در انرژی، دست و پای تولیدکنندگان فولاد را بست

    شناسه : 81388 03 دی 1402 - 12:00
    عضو هیات مدیره انجمن نوردکاران گفت: ناکارآمدی‌های اجرایی دولت به دلیل سوء مدیریت، دست و پای واحدهای تولیدی فولاد را در حوزه برق و گاز بسته است.
    سوء مدیریت‌ها در انرژی، دست و پای تولیدکنندگان فولاد را بست
    پ
    پ

    عضو هیات مدیره انجمن نوردکاران گفت: ناکارآمدی‌های اجرایی دولت به دلیل سوء مدیریت، دست و پای واحدهای تولیدی فولاد را در حوزه برق و گاز بسته است.

    * سوء مدیریت‌ها در انرژی، دست و پای تولیدکنندگان فولاد را بست

    به گزارش آرتان پرس، علی محمد ابوئی مهریزی عضو هیات مدیره انجمن نوردکاران، در خصوص مصرف مازوت در کارخانجات فولادی گفت: مازوت یا گازوئیل را نمی‌توان سوخت جایگزینی در صنعت فولاد محسوب کرد؛ چرا که تنها خطوط نورد برای زمان اضطراری استفاده می‌کنند که البته میزان زیادی نیست. در صنعت فولاد و سیمان خطوط احیا بیشترین مصرف گاز را دارند و جایگزینی مازوت به جای گاز، تنها در کارخانجات نوردی مورد استفاده قرار می‌گیرد که حدود کمتر از یک چهارم خط احیا به آن نیاز دارد.

    وی با اشاره به وضعیت گاز فولادسازان اظهار کرد:

    دولت ابتدا گاز صنایع را قطع می‌کند و در صورتی که قطعی‌ها جواب ندهد، لوله را می‌بندد که بر همین اساس، می‌توان گفت قطعی گاز کارخانجات بدون توافق و با اجبار صورت می‌گیرد.

    به گفته عضو هیات مدیره انجمن نوردکاران، ناکارآمدی‌های اجرایی دولت به دلیل سوء مدیریت، دست و پای واحدهای تولیدی فولاد را در حوزه برق و گاز بسته است.

    ابوئی مهریزی با بیان اینکه در حوزه نورد فولاد نرخ تمام شده محصولات بیشتر از قیمت صادراتی است، افزود:

    طبق آمار، امسال حدود ۲۰ درصد صادرات مقاطع کاهش پیدا کرده؛ چرا که در بازار داخلی محصولی مانند شمش در بازار داخلی ۴۹۵ دلار و در بازار خارجی ۴۷۰ دلار به فروش می‌رود. چنین عملکردی باعث جلوگیری از صادرات کالای نهایی می‌شود و این درحالیست که امسال در بخش کنسانتره سنگ آهن و گندله خام فروشی حدود ۸۰۰ برابر افزایش پیدا کرده است.

    وی در پایان خاطرنشان کرد:

    با توجه به شرایط، می‌توان گفت علت اصلی افزایش خام فروشی در کشور، دیپلماسی صادراتی است. بر همین اساس، ایران مواد خام خود را به سایر کشورها صادر کرد و این کشورها خود محصول نهایی فولاد را تولید کردند. در واقع آلودگی هوا و ضرر و زیان‌ها برای ما و بهره برداری در این حوزه برای سایر کشورها شده که به همین دلیل نیز صنایع داخلی در حال راکد شدن هستند.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.