بیلت
ارزیابی متال بولتن از قیمت واردات بیلت در آسیای جنوبی ۵۳۵ الی ۵۴۵ به ازای هر تن سی اف آر در ۹ آپریل بود. به اندازه ۵ دلار به ازای هر تن نسبت به هفته گذشته کاهش داشت.
معامات شامل بیلت خاورمیانه به مقصد اندونزی ۵۴۵ دلار به ازای هر تن سی اف آر بود. در حالیکه محموله های چینی به وسیله خریداران در فیلیپین با همان قیمت رزرو شده بود.
یک تاجر کره جنوبی گفت:” تعجب آور است که رزرو مواد چینی در فیلیپین را می شنویم.” خریداران در آسیای جنوبی از خید مواد چینی به دلیل ترس تحویل ندادن، محتاط هستند.
بیشترمعاملات شنیده شده در هفته گذشته شامل محموله های چینی بودند.
چین در تعطیلات برای فستیوال کینگ مینگ در ینج شنبه و جمعه گذشته بود، که بازار را ساکت کرده بود. تامین کنندگان در کشورهای دیگر برای کارخانه های چینی برای برگشت در روز دوشنبه قبل از پیشنهاد محموله ها منتظر بودند.
یک تاجر در هند گفت:” ما انتظار داریم فروشندگان این هفته فعال باشند.”
بیلت چینی ۵۱۵ دلار به ازای هر تن فاب که معادل ۵۲۵ الی ۵۳۵ دلار به ازای هر تن سی اف آر بود، پیشهاد شد. که به اندازه ۲۰ دلار به ازای هر تن نسبت به هفته گذشته کاهش داشت.
پیشنهادات از کشورهای مشترک المنافع ۵۲۵ دلار به ازای هر تن فاب بود. که مصرف کنندگان آسیای جنوبی فکر می کنند که خیلی زیاد است. همچنین شامل کرایه حدود ۴۵ دلار به ازای هر تن است.
بیلت از تایلند نیز با قیمت ۵۴۵ دلار به ازای هر تن سی اف آر پیشنهاد شد.
تعدادی از تجار هنوز در حال خرده فروشی بیلت هستند.
تاجر کره جنوبی گفت:” اما فقط حدس و گمان است، و من فکر نمی کنم قیمت بازار در این سطح کاهش یابد.”
تقاضا در فیلیپین ثابت است وبیشتر خریداران در مجمع الجزایر انتظار می رود پیشنهادات خود را با ثبات قیمت قرار دهند.
خریداران فیلیپینی نشان دادند که به قیمت ۵۳۰ دلار به ازای هر تن سی اف آر در طول هفته علاقه دارند.
در اندونزی، سود خرید به دلیل ضعیف بودن بازار میلگرد داخلی، کم است.
یک تاجر در کشور گفت:” بیشتر خریدارن در اندونزی محموله های زیر ۵۳۰ دلاری به ازای هر تن سی اف آر را جستجو می کنند، اما من فکر نمیکنم ممکن باشد. اما در نهایت مجبور خواهیم شد به بازار برگردیم و موجوی خود را حتی به مقدار کم، افزایش دهیم.”
اسلب
در بخش اسلب، تجارت در طول هفته گذشته در میان تعداد محدود پیشنهادات به آسیای جنوبی و شرقی، پراکنده بود.
یک کارخانه اندونزی اسلب سی آی اس را با قیمت ۵۷۰ الی ۵۸۰ دلار به ازای هر تن سی اف آر رزرو کرد، اما سهامداران بازار این را تایید نکردند.
محموله های سی آی اس و ژاپن با قیمت ۶۰۰ دلار به ازای هر تن سی اف آر به اندونزی پیشنهاد شد.
اما غلطک کاران به دلیل روند نزولی بازار داخلی برای کویل نورد گرم و صفحات فولادی این قیمت را نپذیرفتند.
یک منبع خرید در اندونزی گفت که به دلیل گران بودن واردات محصولات نیمه تمام، قصد دارد اسلب تولید کند.
مصرف کننده دیگری در تایوان شایعه شده بود که محموله برزیلی خریده است، اما سهامداران گفتند که تامین کنندگان برزیلی به دلیل اینکه که محصولاتشان می توانست قیمت بالایی در آمریکا داشته باشد، بعید است اسلب را به آسیا صادر کند.
برای محموله ژوئن، تامین کننده اصلی برزیل حالا در حال فروش به قیمت ۶۰۰ دلار به ازای هر تن فاب است، که تقریبا ۶۳۰ دلار به ازای هر تن سی اف آر آسیا است.
برزیل موقتا از تعرفع وارداتی آمریکا برای آلومینیم و فولاد معاف است. در حالیکه صحبت ها بر سر این است که این معافیت دائمی باشد.
بنابراین، چشم پوشی از تعرفه به کشورهای سی آی اس که عمدتا تامین کنندگان در بازار جهانی اسلب هستند، اعمال نمی شود.
یک تاجر در آسیای شرقی گفت:” اسلب روسیه و اوکراین نمی تواند آمریکا را تامین کند، بنابراین بیشتر اسلب سی آی اس آسیا و بازار اروپا را با قیمت کم تامین خواهد کرد.”
تاجر اندونزیایی انتظار دارد که قیمت ها به دلیل اینکه خریداران در آسیا مایل نیستند قیمت بالایی پرداخت کنند، ثابت باقی بماند.
او گفت:” تولید کنندگان روسی از هفته گذشته عجله ای برای صادرات اسلب ندارند و سخت است گفتن این که آیا آنها خود از مواد استفاده خواهند کرد یا به فروش به اروپا ادامه می دهند.”
ارزیابی متال بولتن از قیمت واردات اسلب در آسیای جنوبی و شرقی ۵۷۰ الی ۵۸۵ دلار به ازای هر تن سی اف آر بود. که به اندازه ۵ دلار به ازای هر تن کاهش یافته بود.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه