چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ 16 رجب 1446 Wednesday, 15 January , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    بهمن ۱۴۰۲
    ش ی د س چ پ ج
    « دی   اسفند »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    عوارض ۵ درصدی صادرات آهن اسفنجی پابرجاست

    شناسه : 82657 16 بهمن 1402 - 10:00
    معاون فروش فولاد خوزستان گفت: ما از ابتدا عوارض ۲۰ درصدی برای صادرات آهن اسفنجی نداشتیم و تا به امروز با ۵ درصد این محصول را صادر کردیم که البته همین میزان درصد هم حتی در تابستان که مازاد محصول داریم، منطقی نیست.
    عوارض ۵ درصدی صادرات آهن اسفنجی پابرجاست
    پ
    پ

    معاون فروش فولاد خوزستان گفت: ما از ابتدا عوارض ۲۰ درصدی برای صادرات آهن اسفنجی نداشتیم و تا به امروز با ۵ درصد این محصول را صادر کردیم که البته همین میزان درصد هم حتی در تابستان که مازاد محصول داریم، منطقی نیست.

    * عوارض ۵ درصدی صادرات آهن اسفنجی پابرجاست

    به گزارش آرتان پرس، رضا وکیلی با اشاره به وضع عوارض صادراتی در شرایط فعلی اظهار کرد: امروزه مولفه اصلی در کشور، مقدار تولید و نیاز است. طبق آماری که وزارت صمت و انجمن تولیدکنندگان فولاد از شمش منتشر شده، حداکثر مصرف ظاهری این محصول حدود ۱۷ تا ۱۸ میلیون تن است. در واقع وضع عوارض برای کالایی که در کشور مازاد دارد، بدون ‌منطق است و عملاً باعث می‌شود در کار تولید گره و منجر به کاهش تولید شود.

    وی در ادامه اضافه کرد:

    همچنین در سایر بخش‌های زنجیره فولاد نیز وضعیت به همین گونه است و این درحالیست که طبق اصول و قاعده، عوارض صادراتی باید براساس میزان تولید، مصرف و در نهایت مازاد محصول وضع شود.

    معاون فروش فولاد خوزستان در خصوص صادرات آهن اسفنجی با امضای طلایی وزیر بیان کرد:

    صادرات فولاد هیچ ارتباطی با صدور مجوز وزیر ندارد؛ چرا که این کار مکانیزم مشخصی دارد و می‌توان با انجام روند آن پس از ارسال به گمرک، محصولات را صادر کرد. بنابراین بعید به نظر می‌رسد مجوزهای صادراتی برخی محصولات از شخص خاصی باشد.

    وکیلی افزود:

    در واقع طبق مکانیزمی که در این حوزه وجود دارد، عرضه محصولات فولادی ابتدا باید در داخل کشور انجام شود و پس از آن مازاد محصول می‌تواند صادر شود. از سوی دیگر، کارخانجات تولیدکننده آهن اسفنجی که عوارض ۵ درصدی در صادرات دارند، به دلیل محدودیت‌های انرژی حداقل ۴ تا ۵ ماه از سال را با ظرفیت پایین کار می‌کنند.

    وی در پایان با تأکید بر اینکه طبق آخرین اقدامات گمرک عوارض صادراتی آهن اسفنجی ۵ درصد است، خاطرنشان کرد:

    ما از ابتدا عوارض ۲۰ درصدی برای صادرات آهن اسفنجی نداشتیم و تا به امروز با ۵ درصد این محصول را صادر کردیم که البته همین میزان درصد هم حتی در تابستان که مازاد محصول داریم، منطقی نیست.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.