پنجشنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۳ 16 ربيع أول 1446 Thursday, 19 September , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اسفند ۱۴۰۲
    ش ی د س چ پ ج
    « بهمن    
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    کاهش واردات سنگ آهن به اتحادیه اروپا

    شناسه : 83153 16 اسفند 1402 - 13:00
    با توجه به داده های منتشر شده، اتحادیه اروپا واردات سنگ آهن از کشورهای ثالث را در سال 2023 حدود 11 درصد نسبت به سال قبل کاهش داد.
    کاهش واردات سنگ آهن به اتحادیه اروپا
    پ
    پ

    با توجه به داده های منتشر شده، اتحادیه اروپا واردات سنگ آهن از کشورهای ثالث را در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۱ درصد نسبت به سال قبل کاهش داد.

    * بررسی میزان واردات سنگ آهن به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳

    به گزارش آرتان پرس، داده های Eurostat در روز سه شنبه (۵ مارس) نشان می دهد اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ واردات سنگ آهن از کشورهای ثالث را به ۷۲.۷۵ میلیون تن رساند. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از کشورهای ثالث به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۱ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ کاهش یافته است.

    همچنین بررسی ها نشان می دهد، میزان سنگ آهن وارد شده از اوکراین به اتحادیه اروپا طی سال ۲۰۲۳ حدود ۳.۷ درصد نسبت به سال ۲۰۲۲ افزایش داشته است.

    فعالان بازار در روز سه شنبه (۵ مارس) اعلام کردند میزان واردات سنگ آهن به کشورهای اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ برای دومین سال متوالی کاهش یافته است به طوری که فولادسازان اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۲ حدود ۸۱.۷۲ میلیون تن سنگ آهن در سال وارد کردند حدود ۱۲.۷ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ کاهش یافته است.

    بررسی ها نشان می دهد در سال ۲۰۲۱ میزان عرضه سنگ آهن در اتحادیه اروپا بالغ بر ۹۳.۵۸ میلیون تن بوده است. بررسی ها نشان می دهد میزان عرضه سنگ آهن در اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۱ با رشد ۲۰.۲ درصدی نسبت به سال قبل همراه بوده است.

    تصویر زیر میزان واردات سنگ آهن از کشورهای ثالث به اتحادیه اروپا را در سال ۲۰۲۳ نشان می دهد.

     داده های منتشر شده در روز سه شنبه (۵ مارس) نشان می دهد اتحادیه اروپا در دسامبر ۲۰۲۳ واردات سنگ آهن را به ۵.۰۶ میلیون تن رساند. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از اوکراین به اتحادیه اروپا در دسامبر ۲۰۲۳ حدود  ۰.۳ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است. این در حالیست که میزان واردات سنگ آهن به اتحادیه اروپا در دسامبر ۲۰۲۳ حدود ۹.۵ درصد کمتر از نوامبر ۲۰۲۳ بوده است.

    به نقل از چندین منبع خبری، در سال ۲۰۲۳ تامین کنندگان اصلی سنگ آهن مورد نیاز اتحادیه اروپا شامل کشورهای زیر بوده است:

    • بررسی ها نشان می دهد کانادا اولین وارد کننده سنگ آهن به اتحادیه اروپا بود که در سال ۲۰۲۳ حدود ۲۱.۴۸ میلیون تن سنگ آهن از این کشور وارد کرد. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از کانادا به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ حدود ۲.۱ درصد نسبت به سال ۲۰۲۲ افت داشته است.
    • به نقل از منابع خبری، برزیل دومین کشور وارد کننده سنگ آهن به اتحادیه اروپا بوده که در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۸.۰۶ میلیون تن سنگ آهن از این کشور وارد کرد. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از برزیل به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۱ درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل کاهش یافته است.  
    • باید توجه داشت که اوکراین سومین تامین کننده سنگ آهن مورد نیاز اتحادیه اروپا بوده که در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۳.۴ میلیون تن سنگ آهن از این کشور وارد کرد. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از اوکراین به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ حدود ۳.۷ درصد نسبت به سال ۲۰۲۲ رشد داشته است.

    در این میان معامله گران اعلام کردند استرالیا در سال ۲۰۲۳ عرضه سنگ آهن به بازار اتحادیه اروپا را به ۱۷۸.۱۵ هزار تن رساند. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از استرالیا به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ حدود ۷۱.۹ درصد نسبت به سال قبل افت داشته است.

    به نقل از برخی تاجران، میزان واردات سنگ آهن از روسیه به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ حدود ۳۳۲.۲۷ هزار تن بوده است. این در حالی است که روسیه واردات سنگ آهن به اتحادیه اروپا را در سال ۲۰۲۳ حدود ۸۸.۲ درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل کاهش داده است.

    همچنین تحلیل گران بازار در روز سه شنبه (۵ مارس) گزارش دادند بزرگترین مصرف کنندگان سنگ آهن تولید شده در کشورهای ثالث در سال ۲۰۲۳ به شرح زیر بوده است:

    • بررسی ها نشان می دهد هلند اولین مصرف کننده سنگ آهن تولید شده در کشورهای ثالث بود که در سال ۲۰۲۳ حدود ۲۲.۵۷ میلیون تن سنگ آهن از این کشورها خریداری کرد. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از کشورهای ثالث به هلند در سال ۲۰۲۳ حدود ۳۱ درصد نسبت به سال ۲۰۲۲ رشد داشته است.
    • به نقل از منابع خبری، جمهوری چک دومین کشور مصرف کننده سنگ آهن تولید شده در کشورهای ثالث بوده که در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۲.۵۳ میلیون تن سنگ آهن از این کشور وارد کرد. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از کشورهای ثالث به جمهوری چک در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۷.۲ درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل رشد یافته است.  
    • باید توجه داشت که فرانسه سومین مصرف کننده سنگ آهن تولید شده در کشورهای ثالث بوده که در سال ۲۰۲۳ حدود ۸.۵۱ میلیون تن سنگ آهن از این کشور وارد کرد. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از کشورهای ثالث به فرانسه در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۱.۷ درصد نسبت به سال ۲۰۲۲ رشد داشته است.
    • بررسی ها نشان می دهد بلژیک چهارمین مصرف کننده سنگ آهن تولید شده در کشورهای ثالث بود که در سال ۲۰۲۳ حدود ۵.۷۳ میلیون تن سنگ آهن از این کشورها خریداری کرد. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از کشورهای ثالث به بلژیک در سال ۲۰۲۳ حدود ۷.۹ درصد نسبت به سال ۲۰۲۲ رشد داشته است.
    • باید توجه داشت که اسلواکی پنجمین مصرف کننده سنگ آهن تولید شده در کشورهای ثالث بوده که در سال ۲۰۲۳ حدود ۵.۳۴ میلیون تن سنگ آهن از این کشور وارد کرد. این در حالی است که میزان واردات سنگ آهن از کشورهای ثالث به اسلواکی در سال ۲۰۲۳ حدود ۷.۳ درصد نسبت به سال ۲۰۲۲ رشد داشته است.

    فعالان بازار اعلام کردند یک کارخانه فولادی مستقر در هلند به نام Tata Steel Ijmuiden وجود دارد که دارای ظرفیت تولید ۷.۵ میلیون تن فولاد در سال است. همچنین دو کارخانه فولادی به نام های Liberty Ostrava و Třinecké Železárny در جمهوری چک وجود دارد که به ترتیب ۳.۶ میلیون تن و ۲.۸ میلیون تن فولاد در سال ۲۰۲۳ تولید کردند.

    به نقل از چندین منبع خبری، فرانسه دارای ۶ کارخانه با ظرفیت بیش از ۸ میلیون تن فولاد در سال است. این در حالی است که بلژیک دارای چهار کارخانه با ظرفیت ۸.۵ میلیون تن در سال و اسلواکی دارای یک کارخانه فولادی به نام  US Steel Kosice است که در سال ۲۰۲۳ حدود ۴.۵ میلیون تن فولاد تولید کرده است.

     تجارت جهانی سنگ آهن در سال ۲۰۲۳ به ۱.۵۹ میلیارد تن رسید. این در حالی است که تجارت جهانی سنگ آهن در سال ۲۰۲۳ با ۵ درصد افزایش نسبت به سال ۲۰۲۲ همراه بوده است. باید توجه داشت که این بهبود تجارت جهانی سنگ آهن در سال ۲۰۲۳ به دلیل افزایش جزئی در تولید محصولات فولادی در میان فقدان هرگونه سیاست مشخص برای محدود کردن تولید توسط دولت چین بود.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.