طبق داده منتشر شده توسط گمرگ مقدماتی چین در روز جمعه مصادف با ۱۳ اپریل، بزرگترین خریدار جهان از مواد خام فولادسازی به میزان ۸۵.۷۹ میلیون تن ماه گذشته با کاهش از ۹۵.۵۶ میلیون تن یک سال پیش گرفت. واردات ماه مارس ۱.۸ درصد بالاتر از ۸۴.۲۷ میلیون تن ماه فوریه بود، اما در پایه برای هر سال انها ۸ درصد کمتر در ۲.۷۷ میلیون تن بودند. بازرگانان و کارخانه های چینی عملا نقل و انتقال های دریایی رزرو مربوط به سنگ اهن را از سال نو شکوفه در اواسط ماه فوریه در میان روند نزولی تقاضا فولاد کمتر از حد انتظار نبوده است.
شاخص سنگ اهن ۶۲ درصد اهن متال بولتن میانگین ۷۰.۲۰ دلار برای هر تن سی اف ار چین در ماه مارس با کاهش ۱۹.۷ درصدی از ۸۷.۴۳ دبار برای هر تن سی اف ار یک سال پیش بود و همچنین ۹.۲ درصد کمتر از قیمت ۷۷.۳۵ دلار برای هر تن سی اف ار ماه فوریه بود.
طبق داده های گمرک چین، واردات در سه ماهه اول سال ۲۰۱۸ جمعه به میزان ۲۷۰.۵۱ میلیون تن با کاهش ۰.۱ درصدی از یک سال پیش بوده است.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه