سه شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۳ 14 ربيع أول 1446 Tuesday, 17 September , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اردیبهشت ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
    « فروردین   خرداد »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور

    شناسه : 84198 24 اردیبهشت 1403 - 15:00
    به گفته رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران، هرگونه نرخی اعم از ثنا، نیما و متشکل ارزی که اختلاف فاحشی با قیمت بازار آزاد ارز دارند، باید برای پیشرفت فولاد کشور برچیده شوند.
    ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور
    پ
    پ

    رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران گفت: ضمن تاکید بر ضرورت تک نرخی شدن ارز، هرگونه نرخی اعم از ثنا، نیما و مشکل ارزی که اختلاف فاحشی با قیمت بازار آزاد ارز دارند، باید برای پیشرفت فولاد کشور برچیده شوند.

    * ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور

    به گزارش آرتان پرس، بهرام شکوری رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران، با اشاره به تاثیر دلار نیمایی در حوزه فولاد بیان کرد: اساساً ما مخالف چند نرخی شدن ارز هستیم و ارز باید در کشور تک نرخی شود تا تولیدکنندگان بتوانند بازار را پیش بینی کرده و سود بیشتری از محل صادرات کسب کنند. در واقع می‌توان گفت یکی از ابزارهای توسعه صادرات در دنیا، کاهش ارزش پول ملی است؛ به گونه‌ای که برخی اوقات چین و ژاپن یوان و ین خود را در مقابل دلار کاهش داده تا صادرات به آمریکا را افزایش دهند.

    وی افزود:

    با این عملکرد، چین و ژاپن می‌توانند تقاضای تجاری خود را مثبت کنند که در نهایت، باعث توسعه صادرات و کاهش واردات می‌شود. ناگفته نماند که به دلیل مشکلات موجود در کشور، ارزش پول ملی در حال کاهش است؛ اما به زور قصد داریم ارزش آن را بالا نگه داریم که بر همین اساس، باید حداقل از این ابزار استفاده کنیم تا صادرات فولاد توسعه پیدا کند.

    به گفته رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران، هرگونه نرخی اعم از ثنا، نیما و متشکل ارزی که اختلاف فاحشی با قیمت بازار آزاد ارز دارند، باید برای پیشرفت فولاد کشور برچیده شوند.

    در خاتمه رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران با تأکید بر اینکه دولت باید از وضع موانع و عوارض برای فولادی‌ها دوری کرده و از آنها برای افزایش تولید و صادرات حمایت کند، اظهار داشت:

    در واقع با حذف سایر ارزها، تولیدکنندگان و صادرکنندگان می‌توانند ارز حاصل از صادرات خود را با دلار آزاد تبدیل به ریال کنند و هزینه‌های تولید را جبران کنند. در نتیجه برای اجرایی شدن این کار دولت نباید در قیمت گذاری دستوری فولاد ورود کند و مانع تراشی برای تولید ایجاد نکند.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.