یکشنبه, ۲۵ مرداد , ۱۴۰۵ 3 ربيع أول 1448 Sunday, 16 August , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
ناترازی برق قیمت فولاد را بالا برد

سرانجام بازار فولاد تا پایان تابستان چه خواهد شد؟

شناسه : 85086 18 تیر 1403 - 11:00
یکی از فعالان صنعت فولاد گفت: با توجه به شرایط فعلی، به نظر می‌رسد روند افزایشی قیمت‌ها و قطعی برق تا پایان شهریور ماه ادامه داشته باشد و با این وجود، قاعدتا برخی کارخانجات مجبور به تعطیلی خواهند شد.
سرانجام بازار فولاد تا پایان تابستان چه خواهد شد؟
پ
پ

یکی از فعالان صنعت فولاد گفت: با توجه به شرایط فعلی، به نظر می‌رسد روند افزایشی قیمت‌ها و قطعی برق تا پایان شهریور ماه ادامه داشته باشد و با این وجود، قاعدتا برخی کارخانجات مجبور به تعطیلی خواهند شد.

* ناترازی برق قیمت فولاد را بالا برد

به گزارش آرتان پرس، کریم رحیمی از فعالان صنعت فولاد، در رابطه با افزایش قیمت‌ها در بازار آهن و فولاد عنوان کرد: با توجه به شرایط فعلی، به نظر می‌رسد این روند تا پایان شهریور ماه ادامه داشته باشد و با این وجود، قاعدتا برخی کارخانجات مجبور به تعطیلی خواهند شد که البته چاره‌ای جز آن ندارند. چنین عملکردی در نهایت منجر به کاهش حجم تولید و افزایش قیمت خواهد شد.

وی با اشاره به دپوی محصولات فولادی پس از افزایش قیمت احتمالی در چند هفته آینده اظهار داشت:

دپوی محصولات فولادی توسط برخی فعالان به گوش می‌رسد و ما به عنوان تولیدکننده باید روزانه میزان تناژی را تولید و میزانی از آن را بفروشیم تا سرمایه در گردش داشته باشیم و چرخ تولید بچرخد. اگر واحدی توان مالی دپو دارد، بحث حاکمیت، کنترل و نظارت بوده که در صورت اجرایی شدن این رویه، نشان از اقتصاد دستوری و دخالت دولت در امر تولید است.

این فعال صنعت فولاد با اشاره به تأثیر مناسبات سیاسی در روند بازار فولاد گفت:

افزایش قیمت‌ها در بازار فقط به سیاست داخلی وابسته نیست و سیاست خارجی نیز بر آن تأثیر می‌گذارد. در واقع مناظرات ریاست جمهوری آمریکا نیز در بازار و چرخه اقتصاد کشور دخیل است.

رحیمی در پایان خاطرنشان کرد:

از سوی دیگر، در حدود دو هفته اخیر، بازار ارز و به تبع آن فولاد، در روند افزایش قیمت قرار گرفته که می‌توان گفت مهم‌ترین عوامل آن مناسبات سیاسی و ناترازی برق بوده است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.