افزایش ۸ درصدی تأمین مواد اولیه برای واحدهای تولیدی ایران
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران، محمدمهدی برادران، اعلام کرد که تأمین مواد اولیه برای واحدهای تولیدی و صنعتی کشور در سال جاری ۸ درصد افزایش یافته است. به گفته وی، این رشد در تأمین مواد اولیه منجر به افزایش تولید محصولات نهایی خواهد شد.
برادران روز پنجشنبه در مصاحبه با صدا و سیما بیان کرد: “با هماهنگیهای صورت گرفته با صنایع پتروشیمی و شرکتهای مرتبط، مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی در حوزههای فولاد و محصولات شیمیایی از طریق سیستم بهینهسازی اختصاص یافته است.”
اختصاص ۸۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی
به گفته معاون وزیر، شرکتهای پتروشیمی حدود ۸۰۰ هزار میلیارد ریال (معادل ۱.۶ میلیارد دلار) تسهیلات بانکی در اختیار واحدهای تولیدی قرار دادهاند تا بتوانند خریدهای اعتباری خود را انجام دهند. این اقدام به حل مشکل تأمین مواد اولیه تا حد قابلتوجهی کمک کرده است.
احیای ۵۰۷۸ واحد تولیدی راکد در سال گذشته
طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، در راستای حمایت از تولید و اشتغال، در سال گذشته ۵۰۷۸ واحد تولیدی راکد و نیمهراکد احیا شدند که منجر به ایجاد ۵۱ هزار و ۹۵۱ شغل جدید در کشور شد.
در سالهای اخیر، بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی به دلیل مشکلاتی مانند کمبود نقدینگی، بدهی به سیستم بانکی و نبود ماشینآلات مناسب از فعالیت بازمانده بودند.
احیای این واحدها به عنوان یکی از اولویتهای دولت قرار گرفت و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران (ISIPO) نیز نقش کلیدی در این روند ایفا کرد.
ایجاد ۳۵ هزار شغل با احیای واحدهای راکد
بر اساس گزارش سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، در سال گذشته ۱۸۱۱ واحد تولیدی غیرفعال احیا شدند که به ایجاد ۳۵ هزار و ۶۲۱ شغل جدید منجر شد.
علاوه بر این، ظرفیت تولید ۳۲۶۷ واحد که با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت خود فعالیت میکردند افزایش یافت، و به واسطه این اقدام ۱۶ هزار و ۳۳۰ شغل دیگر نیز ایجاد شد.
تمرکز بر احیای صنایع فلزی و شیمیایی
بر اساس این گزارش، ۲۴ درصد از واحدهای صنعتی راکد و نیمهفعال در داخل و خارج از شهرکهای صنعتی به تولید مواد فلزی و ۲۱ درصد به تولید مواد شیمیایی اختصاص داشتند. سایر واحدهای احیاشده در بخشهای مواد غذایی و نوشیدنی، صنایع سلولزی، نساجی، برق و الکترونیک فعالیت میکردند.
نتیجهگیری
این اقدامات در جهت حمایت از تولید و اشتغال در کشور، تأثیرات مثبتی بر اقتصاد ایران گذاشته است. افزایش تأمین مواد اولیه و احیای واحدهای تولیدی راکد نشاندهنده تمرکز جدی دولت بر بهبود وضعیت صنایع و رشد اقتصادی کشور است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه