دادههای worldsteel نشان میدهند که تولید فولاد ایران در ماه ژوئیه، ۱۸.۷ درصد کمتر از سال قبل بود و به ۱.۸ میلیون تن رسید. اما این میزان تولید، تقریباً نیمی از کل تولید فولاد در منطقه غرب آسیا بود که شامل ایران و هفت کشور عرب تولیدکننده فولاد است.
کاهش تولید فولاد ایران در ماه ژوئیه، بزرگترین کاهش را در بین ۷۱ کشور تولیدکننده فولاد داشت. بر اساس دادههای worldsteel، برزیل گزارش داد که تولید خود را در ماه ژوئیه، ۱۱.۶ درصد افزایش داده است که بالاترین میزان افزایش در بین تمام تولیدکنندگان است.
ایران توانست در ماههای ژانویه تا ژوئیه سال جاری، ۱۸.۴ میلیون تن فولاد خام بسازد و رتبه دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان را کسب کند. این آمار نشان میدهد که تولید فولاد ایران در هفت ماه اول سال جاری افزایش یافته است، در حالی که تولید جهانی کاهش یافته و کمبود برق در تولیدکنندگان فولاد ایران در تابستان گذشته نیز وجود داشته است.
بر اساس دادههای منتشر شده توسط انجمن فولاد جهان (worldsteel)، ایران توانسته بود ۱۸.۴ میلیون تن فولاد خام در ماههای ژانویه تا ژوئیه تولید کند که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲.۹ درصد بیشتر است. ایران همچنان در رتبه دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان قرار دارد.
این افزایش تولید فولاد ایرانی در شرایطی صورت گرفته که صنایع کشور در ماههای اخیر با کمبود برق مواجه بودهاند. وزارت انرژی ایران در اواسط تابستان، تخصیص برق به کارخانههای فولادی را کاهش داد زیرا نیاز بخش خانگی به سرمایش در کشور افزایش یافته بود.
این تصمیمات باعث نگرانی در صنعت فولاد شده که در سالهای اخیر با افزایش صادرات و ایجاد شغل رشد کرده بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه