پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵ 4 جماد أول 1448 Thursday, 15 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

واردات زغال سنگ هند در ژوئیه با 41 درصد افزایش به 25.23 تن رسید

شناسه : 85925 02 مهر 1403 - 11:00

واردات زغال سنگ بدون کک در بحبوحه کاهش قیمت ها در بازار بنادر، روند صعودی را نشان داد. با این حال، به دلیل تقاضای کم کارخانه های فولاد، حجم زغال سنگ کک شده کاهش یافت.

واردات زغال سنگ هند در ژوئیه با 41 درصد افزایش به 25.23 تن رسید
پ
پ

بر اساس داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط خدمات mjunction پلتفرم تجارت الکترونیک B2B، واردات زغال‌سنگ هند در ماه ژوئیه با 40.56 درصد افزایش به 25.23 میلیون تن رسید.

واردات زغال سنگ این کشور در ماه مشابه سال مالی گذشته 17.95 تن بوده است. واردات زغال سنگ همچنین از 89.11 تن در سال گذشته به 100.48 تن در دوره آوریل تا ژوئیه افزایش یافت. وینایا وارما، مدیر Mjunction گفت که تقاضای واردات احتمالاً در هفته‌های آینده و پیش از فصل جشن در ماه آینده افزایش می‌یابد.

طبق گفته پلتفرم mjunction، واردات زغال سنگ بدون کک در بحبوحه کاهش قیمت ها در بازار بنادر، روند صعودی را نشان داد. با این حال، به دلیل تقاضای کم کارخانه های فولاد، حجم زغال سنگ کک شده کاهش یافت. از کل واردات در ماه ژوئیه، سهم زغال سنگ غیرکک 16.52 تن در مقابل 10.16 تن واردات در ماه مشابه سال قبل بود. حجم واردات زغال سنگ کک 4.81 تن در مقابل 5.03 تن در ژوئیه سال گذشته بود.

در دوره آوریل تا ژوئیه، واردات زغال سنگ غیر کک‌ساز به 65.64 تن در مقایسه با 56.69 تن در سال گذشته بیشتر بود. واردات زغال سنگ کک در مقابل 20.24 تن به میزان 20.26 تن افزایش یافت.

وزیر زغال سنگ و معادن جی کیشان ردی پیشتر گفته بود که هند باید تولید داخلی سوخت فسیلی را افزایش دهد و واردات زغال سنگ را کاهش دهد. واردات زغال سنگ هند در سال 2024 با 7.7 درصد افزایش به 268.24 تن رسید. در ماه ژوئیه، تولید زغال سنگ نسبت به مدت مشابه سال قبل 6.36 درصد افزایش یافت و به 74 تن رسید.

مجموع تولید زغال سنگ هند در ماه آوریل تا ژوئیه 321.39 تن بود که 9.6 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشت.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581